We hebben een winnaar voor de Best Trout Catch Competition!
De jury was van oordeel dat ls eerste is geëindigd:

Rick Blaauw vangt mooie zalmforel.

Vangstfoto Rick Blaauw

Lees hier het vangstverslag >>

Namens de redactie van deforelvisser Proficiat met de fraaie 7-delige dobberset, een mooi certificaat en eeuwige roem op deforelvisser.nl.

Rick Blaauw stuurde ook al het hele mooie vangstverslag: Rick vangt een Huchen van bijna 1m! Een vangstverslag van een Huchen gevangen in Slovenië. Hierin wordt ook uitgelegd hoe je een muis maakt van hertenhaar?Lees hier het vangstverslag >>

Rick, de dik verdiende prijs wordt komende week naar je toegestuurd.

Als tweede is geëindigd het vangstverslag van Wilbert, Theo, Sander, Marcel en Cees:

Vis avonturen Oostvoorne: VIS ON!

Een verslag van het vliegvissen met leuke groep van 5 vliegvisvrienden.
Lees hier het vangstverslag >>

Marcel Bakker heeft dit verhaal samen met Theo geschreven. Theo Buijs (geboren op 11 april 1963) kon jammer genoeg dit verhaal niet meer mee maken toen het op de website werd geplaatst. Hij is helaas op veel te jonge leeftijd plotseling overleden op 22 juli 2011.
Namens de redactie van deforelvisser willen we deze tweede prijs, een lekkere fles wijn, geven aan vliegvisvrienden van Theo. We hopen dat jullie deze samen zullen opdrinken en zo nog eens kunnen terug blikken op die mooie vliegviservaring samen met Theo. Na een moeilijke tijd van verdriet en gemis, zijn het uiteindelijk toch hopelijk de mooie herinneringen die overblijven.

De fles wijn wordt komende week naar jullie toegestuurd.

We hebben dit jaar al vele mooie vangstverslagen gekregen en willen dan ook iedereen hartelijk bedanken voor het aanleveren van al die mooie vangstverslagen ! We hopen echter dat jullie hier niet mee stoppen, maar gewoon jullie vangstverslagen blijven sturen. We zullen dan na verloop van tijd weer een mooie prijs uitloven aan de winnaar. Wordt vervolgt dus …

en in de tussentijd:

Zijn we weer erg benieuwd naar jullie inzendingen!

Via dit formulier kun je het verhaal en de foto aanleveren >>

© Tekst / Fotografie Chantal Hermkens / Redactie deforelvisser.com