Winnaar Best Forelfie Contest; Afgelopen maand heb ik namens deforelvisser.com en Visgigant.nl de Best Forelfie Contest gehouden, waarbij iedereen een Forelfie heeft kunnen inzenden en daarmee een mooie prijs kan winnen, aangeboden door Visgigant.nl – Dé online viswinkel voor hengelsportartikelen, rookovens, levend aas, voederdieren (waaronder vogels, reptielen en kleine zoogdieren) en compostering.

Winnaar Best Forelfie Contest is bekend!

Allereerst Excuus voor de late prijsuitreiking!!! Mijn laptop is enkele dagen geleden gehemeld en dat was behoorlijk paniek in de tent. De batterij leek haast ontploft en deze is blijkbaar niet meer te krijgen … maar goed, verder met de Prijsuitreiking.

Er zijn totaal 23 Forelfies ingezonden. Ik moet eerlijk zeggen dat me dat wel een beetje tegen viel. Iedereen maakt tegenwoordig zo veel selfies en dan zou het toch niet zo moeilijk moeten zijn om ook eens een Forelfie te maken. Wellicht moet dit idee eerst gaan leven en wat meer bekendheid gaan krijgen.

Het maken van een Forelfie

Ook heb ik gemerkt dat sommige menen niet helemaal goed hebben begrepen wat een Forelfie is. Ik heb namelijk ook heel veel normale vangstfoto’s ontvangen. Erg leuke foto’s die ik ook gedeeltelijk op deze pagina heb geplaatst. Dit om te laten zien wat geen Forelfie is, maar toch leuk dat ze ingezonden zijn. Het zijn wel leuke vangstfoto’s dus de moeite waard om ze te plaatsen. Bij deze Contest gaat het echter om de mooiste Forelfie en om de Fun uiteraard!

Er kunnen uiteraard ook nog andere redenen zijn waarom er niet meer Forelfies zijn ingezonden. Een Forelfie maken is niet altijd even eenvoudig. Je hebt in de ene hand de forel en in de andere hand moet je dan nog eens de knop proberen te vinden om een foto te maken. En dan nog eens in spiegelbeeld denken. Ik heb gemerkt dat je door wat te oefenen echter veel makkelijker een Forelfie kunt maken. Je krijgt meer handigheid in hoe je de mobiel moet vasthouden en draaien in de gewenste compositie. Dus meteen aan de slag met Forelfie oefenen!

Forelfie voorbeeldForelfie voorbeeld; Forelfie = Selfie + Forel + Visvijver

De winnaar Best Forelfie Contest is bekend!

Allereerst wil ik graag iedereen bedanken voor de deelname aan deze Best Forelfie Contest van augustus 2016. Allemaal prachtige Forelfies, maar er kan er maar een de winnaar zijn. Ontzettend moeilijk kiezen!

Winnaar Best Forelfie Contest; Uiteindelijk had ik toch keuze uit 23 Forelfies. De 5 mooiste Forelfies vindt ik die van Andre Sanders bij De Forel in Bergharen, de Forelfie van Pascal Eilander bij H2O, de Forelfies van Trees Meijer en Rheno van Zantvoort bij Visvijvers ’t Mun en die van Ben Mengelers bij Het Blank Water. Andre Sanders zou ik het het meeste gunnen, maar voor mij zit er net wat te veel lucht op de foto. Dat is jammer. Verder een top Forelfie. Op de Forelfie van Rheno kun je helaas de visvijver niet zin. Wel een prachtige lucht en actiefoto. Op de Forelfie van Pascal is wel duidelijk Forellenvijvers H2O zichtbaar, maar die is voor mijn gevoel net iets te laag genomen.

Winnaar Best Forelfie Contest aug 2016

Blijven nog over de Forelfie van Trees en Ben. Beide foto’s hebben een mooie compositie en alle ingrediënten voor de perfecte Forelfie. En deWinnaar Best Forelfie Contest is: van Ben Mengelers bij Het Blank Water. Proficiat Ben en bedankt voor het inzenden van de prachtige Forelfie!

10_Ben-Mengelers-Blank-Water

Prijs Best Forelfie Contest

Ben, je mag kiezen uit de onderstaande 2 prijzen en deze wordt dan naar je toe gestuurd (ik stuur je nog een berichtje via Facebook):

  • Prestige Trout Forelhengel NR 2 – € 99,95   –  info >>  
  • OF
  • LFT Vliegvis hengel Jassid Fly 9 ft aftma 7/8 – € 79,95   –  info >>
  • Aangeboden door Visgigant.nl

Bekijk hier alle 23 ingezonden Forelfies:

Volgende Best Forelfie Contest

Ik laat jullie nog weten wanneer de volgende Best Forelfie Contest weer gaat beginnen.  Ik wil jullie eerst extra tijd geven om te oefenen en wat meer bekendheid geven aan de Forelfie. Deze gaat dus nog niet meteen in september van start, maar ik laat het jullie weten via de forelfie-facebookpagina en deze website deforelvisser.com.

In de tussentijd kunnen jullie uiteraard altijd Forelfie aanleveren. Graag zelfs. Deze kun je posten op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/forelfie/ of stuur een email aan: info@forelfie.nl.

Groetjes,

Chantal Hermkens

Chantal Hermkens; forelvis-expert!

Forelvisgek (beginnend vliegvisser) in hart en nieren J
Deforelvisser.com & Visgigant.nl