Beste visvrienden,

Wim ter Wielen gaat voor ons een nieuwe rubriek verzorgen. “De viskoffer van”. In deze rubriek neemt hij een kijkje in de viskoffer van een forelvisser en maakt uiteraard een praatje met hem. In feite is het ‘gluren bij de buren’, Wat heb jij in jouw koffer zitten wat zo goed bijt. De mens is van origine nieuwsgierig. We raadpleegden even Wikipedia: Van neofobie hebben forelvissers geen angst.

Nieuwsgierigheid is een natuurlijk onderzoekend gedrag dat voorkomt bij de mens en vele andere diersoorten, en is het emotionele aspect van levende wezens dat leidt tot verkenning, onderzoek, en leren. Met de term nieuwsgierigheid kan zowel het gedrag als ook de onderliggende emotie worden bedoeld.

Tegenovergesteld aan nieuwsgierigheid is neofobie, ofwel angst voor alles wat nieuw of onbekend is.

Morgen gaan we van start met deze nieuwe rubriek en heeft Wim de eerste viskoffer van Joop van Woudenberg uit Hilversum geanalyseerd. Ben jij ook zo nieuwsgierig naar wat Joop allemaal in zijn koffer heeft, wat het belangrijkste is en niet mag ontbreken, wat het duurste artikel is, of hij zelfgemaakte artikelen heeft, of er dingen in het koffer zitten die hij nooit gebruikt, welke artikelen ontbreken en nog veel meer?
Kijk dan hier op onze website: De Viskoffer van Joop van Woudenberg uit Hilversum >>

Frans van den Broek / Chantal Hermkens


Dit is een gedeelte van het viskoffer van Joop van Woudenberg uit Hilversum dat hier >> op onze site is gepubliceerd.

© Tekst / Fotografie: Frans van den Broek / Chantal Hermkens / Redactie deforelvisser.com

Vindt je dit een leuk artikel? Klik dan op de ‘vind ik leuk’ knop hieronder
of deel het met je vrienden via de ‘f’ knop hieronder.