Zondag 17 september houdt Forellenvisvijvers en minicamping De Woldstek de laatste wedstrijd forelvissen van 2017. Ook deze laatste wedstrijd van 2017 is weer met een mooie prijzentafel en Iedereen mag meedoen met onze viswedstrijden.

Datum & Tijd: Zondagmiddag 17 september van 13:00 tot 16:25 uur

Bekijk hier het verslag en de uitslag van de eindsprint wedstrijd >>

Eindsprint wedstrijd De Woldstek 18 september om de wissel trofee

De nummers 1 t/m 3 mogen een prijs uitkiezen van de prijzentafel en de rest van de prijzen worden verloot onder de andere deelnemers, zodat iedereen kans maakt op één van de mooie prijzen.

Inschrijven Eindsprint wedstrijd De Woldstek

Wie gaat er dit jaar tijdens de eindsprint wedstrijd forelvissen met de wissel trofee vandoor?

Deze laatste eindsprint wedstrijd worden er DUBBELE punten verdeeld, dus alles is nog mogelijk voor de Woldstek Wissel Trofee!

Inschrijven kan tot 13 september, max. 40 vissers.
BETALEN=INSCHRIJVEN!!!

Kijk hier voor het inschrijfformulier >>

Kosten Eindsprint wedstrijd De Woldstek

Kosten: € 25,00 per persoon

Betaling dient uiterlijk vóór dinsdag 13 september 2017 binnen te zijn. Betaling dient te geschieden door overmaking van bovengenoemd bedrag op rekeningnummer: NL68SNSB0821564102 van Forellen Visvijvers De Woldstek, o.v.v. naam wedstrijd en naam deelnemer. Indien uw betaling niet op tijd op onze bankrekening staat (voor sluitdatum), is deelname aan de wedstrijd helaas niet mogelijk. Indien u niet akkoord gaat met de voorwaarden (die vermeld staan bij het inschrijfformulier op de website van de Woldstek), wordt uw inschrijving niet in behandeling genomen.

Workshop vrolijk schilderen de Woldstek – Maak je eigen kunstwerk

Forelvissen en workshop schilderen de Woldstek Ruinerwold

Ben je op zoek naar een creatief evenement i.p.v. een forelvis-evenement? dan is dit wellicht iets voor jou! De zomer en daarmee ook de (school)vakanties zijn bijna ten einde, daarom weer een vrolijke workshop schilderen op vrijdagavond 8 september! Kan het vrolijker dat dit? Vast wel, kom naar de workshop en maak zelf je eigen vrolijkheid!

Vrijdag 8 september 2017 om 19:00 uur is er een Workshop mixed media bij de Forellenvisvijvers & Minicamping de Woldstek in Ruinerwold. INFO >>

 

Forellenvisvijvers & minicamping De Woldstek
Meer info Forellenvisvijvers & minicamping De Woldstek >>

Koekangerweg 9 A
7961 LZ Ruinerwold
Tel.: 0522452155
Internet: www.dewoldstek.nl
Email: info@dewoldstek.nl
Email: camping@dewoldstek.nl