Het is heel eenvoudig om het boek te kunnen downloaden, maar toch gaat het bij sommige mensen niet goed en zijn er problemen bij het downlaoden van het boek. Ik wil je er graag bij helpen.

Het e-book is namelijk NU nog gratis, maar dat is maar tijdelijk tot 20 mei om 23:59 uur. Dan haal ik het e-book offline … Dus mis het niet!

Tijdelijk_gratis

Wat kan er misgaan bij het downloaden van het e-book?

  1. Je hebt het verkeerde emailadres ingevuld. Lijkt vreemd, maar het kan gebeuren. De bevestigingsmail zal dan niet aankomen en je kunt het boek helaas niet downloaden. Controleer dus extra of je het emailadres goed hebt ingevuld!
  2. De bevestigings-email is niet aangekomen, die je krijgt als je naam en emailadres hebt ingevuld. Het zou kunnen dat de email in de spam-box terecht is gekomen. Kijk eerst je spam-box na. Om te voorkomen dat mijn e-mails in je spam-box terecht komen, en je zo al mijn waardevolle e-mails gaat missen, zou je het beste mijn emailadres aan je adresboek/contactenlijst kunnen toevoegen. Dit voorkomt meestal dit probleem.
  3. Ik zie geen naam- en emailveld op mijn mobiel? Hou je iPhone of andere smartphone liggend, NIET staand. Dan zie je de velden wel en kun je ze normaal invullen.
  4. Ik wil het nog eens proberen, maar mijn emailadres is al in gebruik? Stuur dan even een mailtje naar info@deforelvisser.nl met je emailadres. Ik los dit dan voor je op. Komt goed!

Mocht je nog een ander probleem ondervinden bij het downloaden of lezen van het boek? Laat het me dan weten. We vinden wel een oplossing.

 

Waarom kan ik het e-book niet openen of lezen?

Het e-book kun je het makkelijkste lezen met de PDF-Reader van Acrobat te bekijken. Dit programma is Gratis te downloaden via deze pagina:

Acrobat Reader: https://get.adobe.com/nl/reader/

Downloaden gaat heel eenvoudig en daarmee kun je alle pdf’s, dus ook mijn boeken heel eenvoudig lezen zonder problemen!

De e-books download pagina’s en meer uitleg:

 

Ik hoop dat hiermee al je vragen zijn beantwoord en dat je de e-books zonder problemen kunt downloaden. Ik heb ze met veel plezier voor jullie samengesteld en hoop dat jullie ze met veel plezier zullen gaan lezen. Het belangrijkste is uiteraard dat je de tips voor het vissen op forel en vliegvissen meteen in de praktijk gaat brengen. Om zo meer vissen te gaan vangen maar er bovenal meer plezier aan te gaan beleven.

Groetjes,

Chantal Hermkens