Vliegvisvakantie Zweden Vliegvis avontuur Rudy en Leon

Vliegvisvakantie Zweden. Prachtig Vliegvis avontuur van Rudy van Duijnhoven en Leon Godijk. Rudy van Duijnhoven en Leon Godijk vertellen over hun schitterende ervaringen en Vliegvis avontuur in het midden van Zweden in 3 delen:

Vliegvisvakantie Zweden deel 1; Riverwild te Färila

Vliegvisvakantie Zweden deel 1; Riverwild te Färila

In het eerste deel van Vliegvisvakantie Zweden neemt Leon en Rudy je mee naar Riverwild te Färila. Via Gotenburg reizen ze door naar Färila. Daar bezoeken ze Rivier de Ljusnan met bezetting aan vlagzalm, forel en snoek. Rivier Leån met mooie bezetting aan forel en vlagzalm. Meer Ljussjön met top bezetting aan vlagzalm, forel en grote baars. En tot slot vangen ze Snoek op het meer Vexnan, Sweden.

Lees hier deel 1: Vliegvis avontuur Zweden, Riverwild te Färila

Vliegvisvakantie Zweden deel 2; Wildlife Sweden camp Ängra te Kårböle

Vliegvisvakantie Zweden deel 2; Wildlife Sweden camp Ängra te Kårböle

In het tweede deel neemt Leon en Rudy je mee naar neem u mee naar camp Ängra te Kårböle. Naar Wildlife Sweden op vlagzalm met een Hardy Demon #4 voorzien van een drijvende lijn en aan de leader een bruine meivlieg. De volgende dag gaan ze vanaf een ponton met elektromotor op regenboog- en wilde bruine forel. Ook gingen ze vliegvissen op de Ljusnan en het Laforssjö meer en wisten nog een paar mooie vlagzalmen te vangen. In de middag gingen ze met een bootje op het meer Gommors-tjärn hun geluk op de snoek beproeven.

Lees hier deel 2: Wildlife Sweden camp Ängra te Kårböle

Vliegvisvakantie Zweden deel 3; Kustleden te Strömsbruk

Vliegvisvakantie Zweden deel 3; Kustleden te Strömsbruk

In het derde en laatste deel neemt Léon en Rudy je mee tijdens hun vliegvakantie Zweden naar Kustleden te Strömsbruk. Kustleden bied een groot verscheidenheid aan loge mogelijkheden en ontspanning. Verder liet Johan ons alle wateren in de omgeving zien. Het is teveel om op te noemen daarom de meest belangrijke op een rijtje: rivier de Harmånger, het meer Långtjärn welke goed met forel is bezet en waar ook gasten die een rolstoel gebruiken, goed kunnen vissen. Verder de kust waar in het voorjaar op zeeforel gevist kan worden.

Lees hier deel 3: Kustleden Strömsbruk – Vliegvis avontuur in het midden van Zweden 

Ik wens je een hele fijne Vliegvisvakantie Zweden toe!

Wat zijn jou ervaringen met vliegvissen in Zweden? Laat het ons weten via onderstaand reactieveld.

Alvast bedankt!

groetjes, Chantal Hermkens