Visclinics wegens 10 jarig bestaan Forellenvijver Het Oosterseveld Friesland. Forellenvijvers Het Oosterseveld en Outdoorpoint.nl organiseren op koningsdag donderdag 27 april een open dag. Deze wordt gehouden op het terrein van de forellenvijvers aan de Oosterseveldweg 16 te Noorwolde – zuid / Oosterstreek. De open dag wordt in het kader gehouden van hun 10 jarig bestaan als Forellenvijver. Proficiat!

Visclinics wegens 10 jarig bestaan Forellenvijver Het Oosterseveld Friesland

Visclinics en forel roken

Er zijn verschillende visclinics te volgen voor niet vissers, er wordt forel gerookt die u kunt proeven en kopen. Bram Bosma van Outdoorpoint geeft demonstraties van verschillende activiteiten. Voor ieder wat wils.

Toegang en tijden Visclinics

De toegang is gratis en duurt van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Iedereen is van harte welkom.
Zegt het voort, zegt het voort.

Visclinics wegens 10 jarig bestaan Forellenvijver Het Oosterseveld Friesland

Over Forellenvijver Het Oosterseveld

Bij Het Oosterseveld zijn er Forellenvijvers en kun je genieten van Outdoor activiteiten. Ze hebben drie visvijvers midden in de natuur op ca. 2 ha grond aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Hier kun je naar hartelust vissen op zalmforel, regenboogforel en steur. In de zomer zetten ze ook meerval uit. Heb je geen vistuig? Geen nood! Ze verhuren alles om te kunnen genieten van de hengelsport.

Laat je eens uitdagen door outdoor activiteiten, zoals quadrijden, paintballen, Archery Tag en handboogschieten.

Forellenvijver Het Oosterseveld biedt een fantastisch dagje uit voor de individuele sportvisser, maar ook voor groepen. Voor groepen of bedrijven zijn er arrangementen te boeken bestaande uit vissen, outdoor activiteiten of een visclinic al dan niet in combinatie met een uitgebreid buffet of barbecue.

Horeca Het Oosterseveld in Friesland

Bij de horeca in de sfeervolle kantine, met overkapt terras in de zomermaanden, heb je een prachtig uitzicht over één van de vijvers. Hier kun je koffie, thee, diverse drankjes en (warme) snacks verkrijgen. Forellenvijver Het Oosterseveld is zeker een bezoek waard. Onderstaande de adresgegevens en het telefoonnummer, mocht je eerst contact op willen nemen.

Wil je meer info over Forellenvijver Het Oosterseveld?
Forellenvijver het Oosterseveld, Noordwolde-Zuid / Oosterstreek (Friesland) logo
Forellenvijver Het Oosterseveld

Meer info over deze vijver >>

Oosterseveldweg 16
8388 MB Noordwolde-Zuid / Oosterstreek (Friesland)
Tel: 0561-430020
Gsm: 06-40777624
Internet: www.forellenvijvershetoosterseveld.nl
Email: w.dekker66@kpnplanet.nl