Wim ter Wielen

Mijn naam is Wim ter Wielen, ben getrouwd en we hebben 2 kinderen. Ik woon in Rhenen.

Ik kan om gezondheidsredenen niet meer actief deelnemen aan het arbeidsproces hierdoor heb ik tijd genoeg over om artikelen te maken voor deforelvisser.nl, maar de belangrijkste reden is dat ik het forelvis virus heb opgelopen en deze mooie sport wil promoten.

Een jaar of 7 geleden werd mij door een dokter geadviseerd om eens wat ontspanning op te zoeken.
En omdat ik toen jaarlijks (met veel plezier) een paar keer in de vakantie’s op forel ging vissen, ben ik vaker op forel gaan vissen. Bij toeval ben ik deel gaan nemen aan de N.K. selectie wedstrijden, en plaatste mij voor deelname aan de finale N.K. Forelvissen met een werphengel in 2011. Toen ben ik dus echt besmet geraakt met het bekende virus.

Zo kwam ik ook in contact met Peter Negerman, deze maakte mij attent op TFN en op de mogelijkheid om deel te nemen aan een workshop forel vissen, die gegeven werd door Peter Negerman, Michel van Wier en Alvaro Gianoncelli.

Om de technieken beter te leren ben ik gaan zoeken op internet en bezocht zeer regelmatig de website van TFN. Helaas is deze site niet meer actief. En zo komt van het een het ander, en ik werk nu graag mee aan deforelvisser.nl. Ik ben erg benieuwd wat jullie allemaal in de viskoffer hebben, dus hou mij maar in de gaten!

Groeten en veel kromme hengels toegewenst en wie weet komen we elkaar tegen bij een of andere Forelvisvijver.

Willem
VIP-Vriend van deforelvisser.nl

© Tekst / Fotografie: Wim ter Wielen / Redactie deforelvisser.com

Vindt je dit een leuke redacteur? Klik dan op de ‘vind ik leuk’ knop hieronder
of deel het met je vrienden via de ‘f’ knop hieronder.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *