Frans van den Broek

Vissen op forel is voor mij de ideale hobby

Vroeger ging ik met vrienden of met personeelsverenigingen op forel vissen. Dat sprak mij toen al aan. De forel is een prachtige sportvis en smakelijk ook. Toen we naar Eindhoven verhuisden bleken bij ons in de buurt een paar forelvijvers te liggen. Regelmatig ging ik daar vissen en met succes.

Ik wilde een steeds betere forelvisser worden en werd lid van de TFN. Een goede leerschool. Voor TFN schreef ik veel blogs, vijverreviews en ik beschreef ook producten. Chantal Hermkens vroeg me om ook voor haar te gaan schrijven. Daar gaf ik meteen invulling aan naar het opheffen van de TFN. In goed onderling overleg weten zij dat ik nu veel voor deforelvisser doe. Het schrijven van blogs en sfeerverhalen maken van forelvijvers is echt mijn ding. Dat geldt ook voor het bedenken van nieuwe rubrieken. In Chantal Hermkens heb ik een goede sparringpartner gevonden. Het is heerlijk om met haar te brainstormen hoe we nog meer betekenis kunnen geven aan deze hobby. Hij is er voor en door de forelvisser.

Ik geniet van het vissen aan de waterkant. Ik vind het leuk om kennis en ervaring over te dragen. Ik ben ook een communicatiedier. Daar verdien ik mijn brood mee. Het vissen op forel en beschrijven van deze hobby is voor mij een ideale uitlaatklep. Ik doe dit samen met gepassioneerde mensen.

Frans van den Broek
VIP-Vriend van deforelvisser.nl

© Tekst / Fotografie: Frans van den Broek / Redactie deforelvisser.com

Vindt je dit een leuke redacteur? Klik dan op de ‘vind ik leuk’ knop hieronder
of deel het met je vrienden via de ‘f’ knop hieronder.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *