Op 3 juli 2016 was de laatste voorronde NK Forelvissen in Ruinerwold. Wie gaat er uitkomen voor De Woldstek? Er zijn nog verschillende vissers die hier kans op maken, dus die dag beloofd een spannende wedstrijd te gaan worden.

Mannnen heel veel succes allemaal!

Finalisten NK Forelvissen 2016 WoldstekFinalisten NK Forelvissen 2016 Woldstek

Verslag Woldstek 3e voorronde NK Forelvissen

Verslag van de 3e voorronde NK forelvissen bij de Woldstek in Ruinerwold, geschreven door Conny Bouwman. De lootjes zijn getrokken en de vissers kunnen hun stek opzoeken en dan wachten tot de eerste ronde van start gaat.

Het is zover, precies om 13.00 uur wordt het startsein gegeven. Wie vangt de eerste forel, het gaat moeizaam de eerste ronde. Eddie vangt als eerste en Anthony vangt de 2e forel. Donny vangt de 3e forel, het begint na 10 minuten een beetje beter te gaan. Hopelijk gaat het in de 2e ronde beter, want zo wordt het wel heel erg spannend.

Sjoerd Huizinga winnende finalist bij de Woldstek

Gelukkig heel kalm aan wordt er toch wat meer gevangen, de vangsten van de vissers liggen erg dicht bij elkaar, het is wel peuteren om een forelletje binnen te halen.

De laatste ronde voor de pauze is in gegaan. Eddie zijn hengel heeft het opgegeven, heeft zijn kopje laten hangen (of te wel… breekt in tweeën)

Guido Braukmann wint voorronde nkforelvissen woldstek

PAUZE… Nog 4 ronden te gaan, hopelijk krijgen we naar de innerlijke mens een spannender wedstrijd dan wat we tot nu toe hebben gezien.

En er wordt alweer gevangen… De laatste ronde is inmiddels in gegaan, het was wel een rare wedstrijd vandaag, het vissen ging moeizaam, rare stiltes aan de vijver… We zijn benieuwd wie er vandaag gewonnen hebben.

Welke 5 vissers gaan uit komen voor De Woldstek en welke 3 vissers staan vandaag aan kop. We zullen het zo weten, Margriet is de uitslag aan het opmaken.

Uitslagen Woldstek 3e voorronde NK Forelvissen

Uitslag van de 3e voorronde NK Forelvissen bij de Woldstek:

Uitslag Woldstek 3e voorronde NK Forelvissen

Winnaars 3e voorronde NK Forelvissen bij de Woldstek

Winnaars 3e voorronde NK Forelvissen bij de Woldstek

Eindstand Woldstek voorrondes NK Forelvissen:

Eindstand Woldstek voorrondes NK Forelvissen

Impressie van de 3de voorronde bij de Woldstek:

Het was weer een gezellige middag.

Tot de volgende wedstrijd in augustus (koppelvissen)

Conny Bouwman

 

Forellenvisvijvers & minicamping De Woldstek
Meer info over Forellenvisvijvers & minicamping De Woldstek >>

Koekangerweg 9 A
7961 LZ Ruinerwold
Tel.: 0522452155
Internet: www.dewoldstek.nl
Email: info@dewoldstek.nl
Email: camping@dewoldstek.nl