Verslag en uitslag laatste voorronde NKF werphengel – 14 mei 2016

Het was wel heel spannend wie zich zou plaatsen voor het team van de Zuilen, zoveel personen konden zich kwalificeren voor de laatste voorronde van het NK Forelvissen bij Vissen bij de Zuilen in Hillegom.

Zuilen-voorronde-nk-forelvissen-finalisten

Om 8 uur meldden de eerste vissers zich vol vertrouwen, alles liep vlot binnen. Na een lekker bakkie koffie kwamen de verhalen al snel boven tafel die had kans en die had kans. Volgen ons had iedereen een kans, maar de beste mogen winnen.

Verslag en uitslag laatste voorronde NKF werphengel – 14 mei 2016

Na de briefing en stek loting om 8.50 naar de vijver en om 9 uur het startsignaal. Het duurde even voor er een forel werd gehaakt. Later kwam er nog iemand die te laat was helaas voor hem de loting was voorbij. Dit was ook het geval in de 2e voorronde. Ook kwam er nog een om 9.55 die had zich vergist in de tijd ook voor hem vonden we het erg jammer, na uitleg aan deze persoon begreep hij het.

Verslag en uitslag laatste voorronde NKF werphengel – 14 mei 2016 Verslag en uitslag laatste voorronde NKF werphengel – 14 mei 2016

Wij hebben bij de 2e voorronde gezegd let op de tijdwijziging betreft zomertijd, ook staat het aangegeven op onze agenda op de website en Facebook. We vinden  het jammer voor de gedupeerden.

Na 3x te zijn gewisseld even een broodje kroket en dan het laatste uur. Sommige vroegen hoeveel heeft die er en hoeveel die er, maar helaas dat hoor je wel op het einde van de strijd. Er waren er bij die dicht bij elkaar stonden met het aantal forellen. Bij gelijke stand zou het gewicht de doorslag geven en dat is gebeurt.

Het Team van de Zuilen 2016 is als volgt:

  1. Willy Abgelina
  2. Bob Duivenvoorden
  3. Ronald van Bentem
  4. Cees Poortvliet
  5. Jan Hasper
  6. Kees van Oorde (reserve)

Mannen namens Team de Zuilen, gefeliciteerd en heel veel succes!

We hebben dit jaar een thuiswedstrijd!

Dan rest ons nog te zeggen, Danny den Hollander en Edwin Bevers namens alle vissers, bedankt nog voor die heerlijke spareribs!
En ook Henk Koren voor de 5kg wegende gerookte zalmforel die je eerder bij ons in de vijver heb gevangen!

Voorrondes en de einduitslag Vissen bij de Zuilen:

Eerste voorronde, klik hier
Tweede voorronde, klik hier
Derde en laatste voorronde, klik hier

Einduitslag, klik hier

Vissen bij de Zuilen
Meer info over Vissen bij de Zuilen >>

Zandlaan 18
2181HS Hillegom
Tel.: 023-5849991 / 06-47055881
Internet: vissenbijdezuilen.nl/
Email:: vissen@de-zuilen.nl
Email:: info@vissenbijdezuilen.nl