Dit jaar zal de finale van het NK Forelvissen gehouden worden bij Forellen Visvijvers Zederi in Meerkerk op 5 oktober 2013. Hier worden het gehele jaar door competitie wedstrijden gehouden en dat is iedere keer weer een spannende strijd. Hier kun je het verslag lezen van de prijsuitreiking en de feestavond, die weer zeer geslaagd was.

Op 15 december 2012 was het eindelijk zover: de feestavond van de competitie en de prijsuitreiking. Om half 8 werd iedereen verwacht in het gebouw van de wijkvereniging ”Groen van Prinsterer” in Leerdam.

Nadat iedereen gearriveerd was en was voorzien van koffie en koek, begon Piet met de speech. Allereerst werden de sponsoren en de “Club van 100” bedankt, daarna volgden nog een aantal mededelingen.

Omdat het steeds moeilijker wordt om voor iedereen een juiste prijs te verzinnen, stonden alleen voor de numers 1 t/m 3 de prijzen klaar. De overige vissers mochten zelf iets uitzoeken op de prijzentafel. Om dat eerlijk te laten verlopen werd de prijsutreiking begonnen bij nummer 4.

Toen Piet de nummers 4 t/m 28 genoemd had, deelde hij alleen mede wat iedereen al wist, nl. dat Kenneth als 1e geëindigd was. Om de spanning er in te houden tussen de nummers 2 en 3, werd er eerst een rookpauze ingelast. Daarna werd duidelijk dat Joost als 2e geëindigd was en Ad als 3e.

Dit wil dus zeggen dat Kenneth en Joost zich geplaatst hebben voor het NK2013!!

Vanaf volgend jaar gaat alleen de nummer 1 automatisch door naar het NK.

Na afloop van de speech volgde een gezellig samen zijn, met uiteraard de nodige versnaperingenen werden er mooie prijzen verloot.

Al met al weer een heel geslaagde avond!

Op naar seizoen 2013!!!!!!!!

Tot ziens bij:

Forellen Visvijvers Zederik
Broekseweg 28
4231 VE Meerkerk kaart >>
Tel.: 0183351625
Internet: www.forelvisvijverszederik.nl
Email: info@forelvisvijverszederik.nl

© Chantal Hermkens / Redactie deforelvisser.com