Op zondag 24 juni vond de derde wedstrijd plaats voor de Heioord-Lindeboom- trofee 2012. Dertig deelnemers zetten al hun beste trucs in om de beker te veroveren, maar de forellen lieten zich maar moeizaam verleiden op deze dag.

Door het wisselvallige weer van de voorgaande week waren de forellen vooral aan het oppervlak te vinden. Er waren nog genoeg forellen in de vijver achtergebleven in de voorgaande dagen en deze waren vooral aan de verre zijde te vinden. De dag werd gekenmerkt door kleine aanbeten waarbij de forel het aas direct weer uitspuugde. Uiteindelijk werd daardoor niet de gehele uitzet gevangen.

Desondanks waren er enkele vissers in staat om een mooi resultaat neer te zetten. Toon van Esch pakte met 12 gevangen forellen de dagwinst, als een van de enige vissers had hij iedere ronde wel forellen gevangen. Jan Bongers en Sjaak Linssen waren de enigen die konden aanhaken met respectievelijk 8 en 7 forellen. Jo Ramaekers werd vierde met 5 gevangen forellen. De overige 26 vissers wisten gezamenlijk slechts 58 forellen te vangen, een gemiddelde iets meer dan twee vissen per deelnemer.

Ondanks de tegenvallende vangst was het weer een mooie wedstrijd. Tegen de weersvoorspellingen in was er amper regen en doordat de vissen aan het oppervlak zwommen was iedere visser gefocust om toch nog die ene vis te verschalken!

In het algemeen klassement belooft het nog spannend te worden bij de laatste wedstrijd van 2012. Jac Linssen staat dankzij drie prima resultaten aan kop met 29 forellen, gevolgd door Toon van Esch en Marco Dreesen met respectievelijk 27 en 26 vissen.

De drie beste resultaten bepalen de einduitslag, dus er is nog veel mogelijk.

Bekijk hier de volledige uitslag van de dag >>
Bekijk hier het volledige tussenklassement >>

Bekijk hier alle foto’s van de wedstrijd in de fotogalerij:

Hopelijk tot zondag 2 september 2012 !

© Tekst / fotografie: Jorn Snijkers


Tot ziens bij Forellenvijver Heioord

Rutjensstraat 6
6015 RE Neeritter (Nabij Ittervoort)
Tel.: +31 475 – 566609

Internet: www.heioord.com
Email: info@heioord.com