En daar staan de vissers weer voor de 2e voorronde NK 2016. Het weer is een beetje bewolkt. Margriet pakt de toeter en de vissers gaan met de hengels in de houding staan, mooi gezicht is dat…

Guido Braukmann wint 2de voorronde nk forelvissen bij de Woldstek

Verslag 2de voorronde NK forelvissen 2016 op Zondag 22 mei bij de Woldstek.

De toeter gaat en de wedstrijd is begonnen. Tiesse, Eddy en Wilfried vangen als eerste, gevolgd door Rob, Jouke en Sjoerd. Er wordt leuk gevist en lekker gevangen deze eerste ronde.

Sjoerd vangt in de 2e ronde 2 forellen achter elkaar en de reacties komen gelijk, want hij vangt ze allebei op dezelfde mot… dat is wel erg zuinig hoor wordt er geroepen….

En dan hebben we dubbel beet aan de hengel van Rob en Donny, maar wordt helaas door geen van beide binnen gehaald. Wat jammer voor de heren!

In ronde 3 vangt ook eindelijk Willem zijn eerste forel samen met Donny die nu gelukkig ook van de nul af is.

Jouke vangt achter in de linkerhoek een forel, dat is tot nu toe zijn voorgangers in deze hoek nog niet gelukt, dus toch forel in deze hoek.

Net op tijd pauze, want het begint hard te regenen. De pauze wordt een kwartiertje verlengd i.v.m. de regen, maar dan gaan we tocht maar verder met de wedstrijd… nog 4 ronden te gaan. Ondanks de aanhoudende regen, wordt er nog goed gevangen.

Er is over de hele wedstrijd goed gevangen. Er was in totaal 60 kilo forel uitgezet en er is ruim 80 kilo gevangen.

2de-voorronde-nk-forelvissen-woldstek9

Het was weer een gezellige middag en de volgende wedstrijd (laatste voorronde op zondagmiddag 12 juni) gaat heel spannend worden, omdat de beste wedstrijden tellen.

Winnaar van vandaag is Guido Brauckmann

De winnaar van vandaag is Guido Brauckmann met 20 forellen, hij mag als eerste een prijs van de prijzentafel kiezen. Als 2e is geëindigd Martin den Harder met 13 forellen en als derde is geeindigd Sjoerd Hulzinga met 10 forellen. Na de eerste 3 prijzen worden de rest van de prijzen (mede gesponsord door SHIMANO) verloot onder de deelnemers.

2de-voorronde-nk-forelvissen-woldstek39

In het tussenklassement staan nu Sjoerd Hulzinga, Anthony Slijngard, Jeroen de Vries, Wilfried Bouwman en Ruud van Deursen op de eerste t/m 5e plek voor het NK. Guido, Martin en Sjoerd zijn al bij een collega vijver geplaatst!

Foto’s van deze 2de voorronde

Uitslag 2de voorronde NK forelvissen bij de Woldstek

2de-voorronde-nk-forelvissen-woldstek-uitslag12de-voorronde-nk-forelvissen-woldstek-uitslag2

Lees ook het verslag, de uitslag en de foto’s van het Koppelvissen bij de Woldstek op 6 mei 2016: Koppelvissen Woldstek 6 mei 2016 verslag.

Conny Bouwman

Forellenvisvijvers & minicamping De Woldstek
Meer info over Forellenvisvijvers & minicamping De Woldstek >>

Koekangerweg 9 A
7961 LZ Ruinerwold
Tel.: 0522452155
Internet: www.dewoldstek.nl
Email: info@dewoldstek.nl
Email: camping@dewoldstek.nl