Zaterdag 3 september gaat de Fair for Fly and Lure van start op het Eiland van Maurik. Pure Fishing is uiteraard aanwezig en dit jaar zijn er meer primeurs en innovatieve producten te vinden dan ooit te voren. Er is al veel over gezegd en geschreven maar nu worden de nieuwe Nanofil lijnen eindelijk aan het publiek gepresenteerd. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u de lijn niet alleen kunt zien en voelen maar u wordt zelfs in de gelegenheid gesteld om met deze nieuwe lijn te vissen. Test het en oordeel zelf!

Naast de introductie van Nanofil worden ook de producten van het nieuw aangekochte merk Sébile Innovative Fishing aan de visser getoond. Sylvain Legendre, meervoudig Frans kampioen roofvissen, komt hoogstpersoonlijk naar Nederland om u kennis te laten maken met deze onnavolgbare shads en pluggen.

Wat kunt u verder nog verwachten op de stand van Pure Fishing?

* Voormalig NKS winnaars Luc Coppens en Daan Verbruggen zijn aanwezig om u de fijne kneepjes van het roofvis vak uit te leggen

  • Jouke Timmer is aanwezig en toont zijn knoopkunsten.
  • Marc Zitvast geeft u de nodige tips & tricks
  • Frank van Vliet, bekend van Roofvisnet.nl, zal oa. als Spiderwire specialist ons team ondersteunen
  • Naast Nanofil en Sébile kunt u ook kennismaken met bijvoorbeeld de nieuwste Revo Low Profile reel, de MGX
  • Tenslotte kunt u zich inschrijven op de stand van Pure Fishing om met één bovengenoemde topvissers te gaan vissen tijdens de beurs en kennis te maken met de materialen van Berkley, Abu Garcia, Spiderwire enz.

Kom dus vooral kijken op de stand van Pure Fishing. U bent van harte welkom!

Robert Valkeneer
Regional Category Manager Central Europe
Marketing Manager Benelux
Pure Fishing/Shakespeare Europe B.V.
http://twitter.com/#!/robertvalkeneer