Vangstverslag van : Tom korf

Vangstverslag Wild bijzonder vissen

Datum : 23-12-2015

Viservaring : ongv 2 jaar

Vistechniek : Slepend  met langzaam zinkende bombetta 5 gram

Aassoort : zwart/blauwe powerbait

Dril : Ongeveer 10 minuten.

Aantal Personen : Met mijn vader.

Vangstverslag Wild bijzonder vissen

Vangstverslag Wild bijzonder vissen :

Ongeveer 2 uur gestaan, geen tikje gehad. hier een daar wat mensen vissen zien vangen. Ik ging even op een ander plekje proberen, en ik was even afgeleid door een jongen die een langs zwemmende goudforel probeerde te vangen, wanneer ik ineens een enorme ruk op me hengel krijg. Gauw wat lijn mee gegeven en ja hoor hangen. Eerst dacht ik gewoon een forelletje. Toen begon hij ineens door de slip te gaan, en toen sprong er een enorme zalmforel uit het water. Het eerste wat ik dacht was: die zit toch niet aan mijn hengel he…… Nou dus wel! Echt een enorm lang gevecht op mijn ultra lichte berkley hengeltje en 18/100ste…  Betwijfel of ik ooit een grotere forel ga vangen.