Vakantievissen iedere maandagavond bij ‘t Smallert. Met een rijke historie van meer dan 40 jaar start ook deze zomervakantie weer het vakantievissen bij ‘t Smallert. Een leuke avond vissen in gezellig wedstrijdverband. Zes maandagen op een rij zullen we ’s avonds het hek openen voor de vissers die een gemoedelijke wedstrijd wel kunnen waarderen. Deze wedstrijd is, vanwege het gemêleerde gezelschap vissers, ook zeer geschikt voor de minder geoefende visser!

Vakantievissen; iedere maandagavond bij ‘t Smallert

Vakantievissen; voor slechts € 8,50 zetten we 2 forellen uit van 500 gram

Het vakantievissen gebeurt op vijver 1. Voor slechts € 8,50 zetten we 2 forellen uit van 500 gram en aan het eind van deze ongedwongen avond aan het water reiken we een drietal prijzen uit. Halverwege de wedstrijd wordt er nog een tussenprijs uitgereikt.

Er wordt gevist op steknummer. geen voorinschrijving, vol=vol. Verder is er plek voor 40 deelnemers. De kassa is geopend vanaf 18.00 uur en de wedstrijd start om 18.30 uur. Om 21.00 uur worden de prijzen uitgereikt en is de bar geopend voor lekker drankje.

Wil je meer weten over ’t Smallert in Emst? Lees dan dit uitgerbreide sfeerverslag van onze redactie n.a.v. ons bezoek aan deze mooie vijvers:  Forelkwekerij en visvijvers ’t Smallert; gewoon doen waar je goed in bent

Wedstrijdavonden van het vakantievissen

 • maandag 10 juli
 • maandag 17 juli
 • maandag 24 juli
 • maandag 31 juli
 • maandag 7 augustus
 • maandag 14 augustus

Tijd : van 18:30 – 21.00 uur (kassa open vanaf 18.00 uur)

Prijs :
vijver 1 € 8,50 uitzet 2 forellen van 500 gram p.p.

Vakantievissen iedere maandagavond bij ‘t SmallertVakantievissen bij ’t Smallert; gezellig vissen in wedstrijdverband! Ook leuk voor de minder geoefende visser!

Vakantievissen bij ’t Smallert

Iedere maandagavond van 10 juli t/m 14 augustus, gezellig vissen in wedstrijdverband! Ook leuk voor de minder geoefende visser!

 • Er zijn per vijver 3 prijzen en een tussenprijs te winnen
 • Vissen op steknummer.
 • kassa open vanaf 18.00 uur
 • start 30 uur
 • einde wedstrijd 21.00 uur
 • alles wat je vangt mag je meenemen
 • voor deze wedstrijd geldt ons algemene wedstrijdreglement
 • geen voorinschrijving, vol=vol.
 • kaarten vanaf 18.00 uur aan de kassa verkrijgbaar

Wedstrijdreglement Vakantievissen

1 Deelname geschiedt geheel op eigen risico.
2 Er wordt op stek gevist. Vanuit deze stek mag alleen recht vooruit gevist worden, tot de denkbeeldige helft van de visvijver.
3 Als een vis gevangen wordt, moet deze eerst zorgvuldig geland worden, daarna op kundige wijze gedood worden en vervolgens onthaakt worden voordat er verder gevist mag worden. Gevangen vis mag meegenomen worden.
4 Vals gehaakte vis telt niet mee voor het klassement. Vals haken kan leiden tot diskwalificatie.
5 Het scheppen van niet gevangen vis wordt niet toegestaan.
6 Er mag uitsluitend gevist worden met deeg en natuurlijk aas. Spinners, pluggen en imitatie- en kunstaas zijn niet toegestaan.
7 Voeren is niet toegestaan.
8 Vliegvissen is niet toegestaan, de tremarellatechniek wel.
9 Er wordt gevist op puntenaantal. Een forel is 1 punt, een zalmforel of goudforel 2 punten. Bij gelijke punten beslist het gewicht. Bij gelijk gewicht wordt er geloot.
10 Wordt een vis door 2 personen gevangen, telt hij voor beide personen mee. Voorwaarde hiervoor is dat beide haken in de bek van de vis zitten. De vis zal apart gehouden worden voor het geval er gewogen moet worden.
11 Mocht het gaan onweren, wordt de wedstrijd gestaakt. Als het voorbij is, wordt de wedstrijd hervat.
12 ’t Smallert behoudt het recht een ieder die dit reglement niet naleeft te diskwalificeren.
13 Bij onduidelijkheid en daar waar dit reglement niet voorziet, beslist de wedstrijdcommissie.
14 Als laatste merken wij op dat wij ons eigen reglement hanteren. Reglementen van andere viswedstrijden en/of Nederlandse kampioenschappen worden niet door ons gehanteerd en daar kan dus geen aanspraak op gemaakt worden.
15 Wijzigingen van dit reglement onder voorbehoud.

Bron: http://www.smallert.nl/wedstrijdreglement

Gezinspark ‘t Smallert
Meer info over Gezinspark ‘t Smallert >>

Smallertsweg 8
8166 KD Emst
Tel.: 0578-661621
Internet: www.smallert.nl
Email: info@smallert.nl