Hier kunt u de verslagen van de eerste 2 voorrondes voor het NK Forelvissen bij ’t Mun in Appeltern lezen.
Tevens vindt u er de uitslagen en tussenstanden en een impressie van de wedstrijd d.m.v. foto’s.

De laatste wedstrijd is overmorgen 15 mei en we wensen alle deelnemers heel veel succes toe!
Benieuwd wie dit jaar het Dreamteam van ’t Mun gaan vertegenwoordigen!


Dreamteam ’t Mun

Verslag eerste voorronde 17-04-2011
Na een bloedstollende eindstrijd is de uitslag van de 1e voorronde voor het NKF werphengel bekend!
Tijdens de pauze was het verschil tussen Ruben Ramdas en de rest van het deelnemersveld al duidelijk zichtbaar. Met 21 gevangen forellen stond hij toen op de 1e plaats gevolgd door 2 vissers met elk 9 gevangen forellen. Het verbaasde dan ook niemand dat hij uiteindelijk deze 1e voorronde van het NKF met de werphengel won met totaal 24 gevangen forellen. De strijd om de 2e en 3e plaats bleef tot de slotfase spannend. Uiteindelijk eindigde maar liefst 5 vissers ex-aequo wat betreft het aantal gevangen forellen, namelijk 12 stuks. Het gewicht van de gevangen vissen moest de doorslag geven. Uiteindelijk eindigde Richard Jansen op de 2e plaats (4,08kg) gevolgd door Marcel Jacobsen op de 3e plaats (3.96kg). De gehele uitslag van deze eerste voorronde kunt u onder de fotogalerij nalezen.


Foto’s van de winnaars van voorronde 1 en een impressie van de dag

Verslag tweede voorronde 01-05-2011

Nieuwe top 5 na 2e voorronde.

Vandaag werd de 2e voorronde voor het NKF werp gehouden. Door de uitslag is het deelnemersveld behoorlijk veranderd. Deze voorronde werd gewonnen door Agus Herriyana met 18 gevangen vissen, gevolgd door Agrond Gashi met 17 gevangen vissen en Willem Sanapi met 13 gevangen vissen. De gehele uitslag kunt u onderstaand nalezen.

We hebben ook een voorlopige Top-15 samengesteld. Gezien de vangstverschillen tussen de vissers onderling tijdens beide voorrondes is het voor al deze vissers nog mogelijk om een plaats in het Dreamteam 2011 te bemachtigen.


Foto’s van de winnaars van voorronde 2

Herberg ’t Mun
Molenstraat 10,
6629KJ Appeltern
Tel.: 0487-541445
Email: info@mun.nl
Website: www.mun.nl

Chantal Hermkens / Redactie deforelvisser.com