Laatste voorronde De Huif

Zaterdag 11 september was het weer zover; er werd weer een voorronde gevist bij de Huif. Een spannende laatste ronde want op de eerste plek na lag alles nog open.

Na in de eerste rondes een middag en een avond te hebben gevist werd er nu ’s ochtends gevist. Het koelere weer had de forel goed gedaan en er werd dan ook al direct flink vis gevangen. De vis zat goed verdeeld over de vijver en overal werd de vis gevangen. Opvallend was dat de jongste deelnemer Jordy die de laatste tijd erg veel had geoefend ook erg goed en gelijkmatig de vis wist te verleiden. Guido had daar deze voorronde heel wat meer moeite mee…

Aan het einde van de twee ronde had Guido toch zijn eerste visje gevangen. Jordy, Martin, Haisam, Sebastian en Wally stonden toen al op vier vissen. Na de pauze werd de vis in de derde ronde redelijk gevangen, maar de laatste ronde was toch een stuk moeilijker. Dat bracht een drietal vissers op 7 vissen en een drietal vissers op 6 vissen en tja dan zijn de gewichten doorslaggevend.

Wally wist hierdoor op gewicht de laatste voorronde te winnen en tien punten in de wacht te slepen. En deze punten met een punt uit een eerdere wedstrijd ook een plaatsje voor het NK te veroveren. Al met al een geslaagde wedstrijd met iedereen die vis had gevangen en met de vis redelijk verdeeld. Rob Hens viste deze ronde niet mee, maar had al twee rondes gewonnen en dus al twintig punten maar het stond al vast dat hij niet voor ons team zou uitkomen. Het was daardoor extra spannend en Guido kon ondanks zijn laatste slechte wedstrijd dus toch op het randje nog weer mee naar het NK. Wally en Ravi zijn de nieuwkomers in het team en zullen ons versterken om zo op 2 oktober de felbegeerde NK-beker weer naar De Huif mee te nemen.

Met trots presenteren wij u:
Team De Huif 2010
1. Martin den Harder
2. Rudy Karjasemita
3. Wally Biervliet
4. Ravi Narain
5. Guido Brauckmann

© Tekst / fotografie: Tom Bremer / Redactie deforelvisser.com