stats deforelvisser.nl

Tot nu toe is deforelvisser.nl een erg groot succes gebleken, want meer dan 20.000 bezoekers hebben onze website al bezocht.

We proberen een zo breed mogelijk aanbod te geven op het gebied van forelvissen, zowel voor de beginner als voor de gevorderde visser.
Uiteraard blijven we niet stil staan en gaan we lekker door met het informeren op dit gebied en komen er dagelijks nieuwe artikelen bij op de website.
Dat komt mede dankzij Alfons de Meijer, die ons voorziet van heel veel leuke, interessante en soms ook erg grappige artikelen en tevens erg lekkere recepten. Alfons: hartelijk bedankt hiervoor en we hopen dat je ons nog veel informatie kan geven!

De overige leden van de redactie hebben uiteraard ook niet stil gezeten en bezoeken regelmatig de forellenvisvijvers, waarvan zij dan weer boeiende en interessante verslagen schrijven en tevens reviews geven van diverse nieuwe producten op het gebied van het forelvissen.

Inmiddels staan er al 185 artikelen en pagina’s op de website. Niet slecht in 7 weken tijd, zou ik zo zeggen. De website is nu 10 weken in de lucht, maar we hebben er helaas meer dan 3 weken uit gelegen wegens een fout tijdens de verhuizing. Maar goed, dat zijn we inmiddels allang vergeten.

De website zal dus voortdurend worden bijgewerkt en worden aangepast aan de informatie die er dagelijks op wordt geplaatst.

We voorzien jullie graag van de juiste informatie en horen graag waarover jullie het liefste op de website willen geïnformeerd worden..Missen jullie nog iets of hebben jullie graag over een bepaald onderwerp meer of andere informatie? laat het ons dan weten.
Wat vinden jullie van de website? Is hij overzichtelijk genoeg en kunnen jullie meteen alles vinden, wat jullie zoeken? Ik hoor het graag!

Stuur een e-mail met jou wensen en opmerkingen naar: info@deforelvisser.nl

Alvast bedankt!
Veel lees- en kijkplezier!

De webmaster
© Chantal Hermkens / Redactie deforelvisser.com

deforelvisser.nl - Hét Online Forelvisplatform!

Plaats nu de headlines van deforelvisser.nl ook op uw website!