Het nieuwe Trout Fishing Team van Shimano is in het leven geroepen voor de forelvissers. Wij zullen onze technieken en geheimen met u delen, maar vooral onze passie.

Even voorstellen
Het Shimano Trout Fishing Team bestaat uit drie leden. Team Captain Peter Negerman,
Rob Hens specialist op het gebied van aaspresentatie en Alvaro Gianocelli, onze wasmotlarve goeroe. Hij weet als geen ander de forel te verleiden met de befaamde Italiaanse techniek in combinatie met deze larve. Dit jaar zullen wij jullie op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de Shimano hengels, molens, vislijnen, aas, enzovoort. Kortom een bron van informatie en kennis.

Trigger X, wordt volgens ons DE nieuwste sensatie op het gebied van forelaas in 2010.

Rapala komt met een hele nieuwe lijn van aassoorten. Van foreldeeg tot imitatie insecten voor de forelvisser. Zeker een welkome aanwinst. Rapala introduceert TRIGGER X, die perfect aansluit op de vraag naar dit soort producten door de forelvisserij in Nederland die in snel tempo razend populair aan het worden is. Rapala valt onder de SHIMANO groep. Dus aan ons de taak om aan de forelvisser de nieuwste kneepjes met dit nieuwe aas te leren.

Wij gaan u laten zien hoe het forelaas op de haak geprepareerd wordt. Maar nog belangrijker!!! Waarom je de juiste actie moet meegeven aan je aas. Bijvoorbeeld de inhaalsnelheid waarmee je aas binnen vist. Of je juist groot of klein aas moet gebruiken, en hoe je de juiste trilling aan je aas geeft. U ziet,een hele waslijst van variaties, die wij stap voor stap met u gaan doorlopen.

U zult zien dat die in de praktijk ook echt gaat werken en het forelvissen op een hoger niveau zal gaan brengen.

© Tekst / fotografie: Trout Fishing Team van Shimano