29 oktober a.s. wordt er op forellen visvijvers de Bieste Oevers een Shimano een Trigger X dag georganiseerd. Op deze dag presenteert Peter Negerman samen met Ben Willems eigenaar van de Bietse Oevers de nieuwe hengels van Shimano de Catana Shaking Trout en de vernieuwde Alivio Super sensitive. Maar ook op het gebied van molen thecnologie, kunnen we ons hart weer ophalen op deze dag en kunt u de Aernos molen bewonderen. Een perfecte molen voor de forel visserij. Wat betreft de nylon vislijnen zoals; de Antaris Silk Shock en de Technium Spinning (die het overigens zeer goed doen in de forel wereld), zijn weer nieuwe lijnen in de plaats gekomen zoals; de Aspire Silk Shock.

En dan hebben we de nieuwe bait former van Trigger X nog. Maak nu je eigen wasmot larf van deeg. Het voordeel hiervan is, dat je eindeloos kunt varieeren met kleuren en life baits. kom het bekijken. De Forel experts staan voor u klaar!

Op de dag zelf word er een koppel-wedstrijd georganiseerd. Peter Negerman en Ben Willems vormen samen en koppel. Mochten deze twee ‘kanjers’ in de prijzen vallen, dan word dit uiteraad verloot onder de deelnemers van deze dag.

Op deze dag kun je niet aleen maar dingen zien en revaren, ook zijn er speciale Shimano aanbiedingen. Dit een unieke kans om zo met flink wat korting aan je hengel of molens te komen.
Zie hier de speciale aanbiedingen van deze dag >>

U bent van harte welkom voor meer info: www.bietse-oevers.nl

Met de nieuwe bait former van Rapala Trigger X, maak nu je eigen wasmot van forellendeeg.

Links: De nieuwe generatie Silk Shock
Rechts: De Aernos FA wordt zeker een favoriet onder de forelvissers

Tot ziens bij:

De Biestse Oevers
Veldbraken 3
5084 HS Biest-Houtakker kaart >>
Tel.: 0135050544
Internet: www.biestse-oevers.nl
Email: ik@benvissen.com

© Tekst / Fotografie Chantal Hermkens / Redactie deforelvisser.com