Om eerlijk te zijn heb ik nu weer wat meer tijd en ik geniet er intens van om in de herfst te vissen. De mooie Herfstkleuren spreken mij aan en bovendien is het niet zo druk meer aan de waterkant. Ik ben nu weer voor Chantal Hermkens aan het bloggen. Doe ik al geruime tijd en met heel veel plezier. Ik ben een predikant voor www.deforelvisser.com Wij vormen samen met Rudy van Duijnhoven, Rob Hens, Nol van Zoest, Wim ter Wielen en Chantal Hermkens een team van specialisten. Ieder op zijn/haar gebied.

Preken_voor_eigen_parochie

Wij geven jullie, als predikanten, in onze parochie….. www.deforelvisser.com veel nuttige tips. In de afgelopen jaren hebben wij veel leuke rubrieken bedacht. Chantal verwerkt alles mooi op de site. Wat mij de laatste tijd meer en meer opvalt is dat andere vissers social media gebruiken om hu eigen geluid te laten horen. In mijn ogen nieuwe predikanten, maar met wel dezelfde religie…… Vissen op forel. Los van wat kopieerwerk, leentjebuur bij de www.deforelvisser.com willen zij een eigen parochie. Voor alle duidelijkheid…… Daar ben ik niet tegen, maar zorg wel dat die niet op die van ons lijkt…. Kom dan ook met iets totaal nieuws. Nu ontstaat er veel verwarring. Onze site www.deforelvisser.com is een begrip. We worden serieus genomen en hebben daar hard voor gewerkt. Het is dan ook jammer dat anderen ons fundament gebruiken om er een nieuw sausje over te gieten en zo de indruk creëren dat ze iets nieuws brengen.

Aan de nieuwe predikanten wil ik dan ook het volgende advies geven. Zorg echt dat je vernieuwend bent….. Dan heeft iedereen er wat aan. Nu niet. Tot slot gaat het toch om het visplezier op de forel en niet om de ego’s van de predikanten…….

Frans van den Broek