Dit jaar zal op zaterdag 20 oktober het NK Vliegvissen op Forel worden gehouden in Ommeren bij de prachtige Forellenvijvers van de Kamphoeve.

Dit evenement, georganiseerd door de Nederlandse Vereniging Van Forellenvisvijvers (NVVF), wordt ieder jaar op een andere locatie gehouden en dit jaar zijn de vijvers in het hart van de Betuwe, midden in de vrije natuur in Ommeren aan de beurt.

Aan deze bijzondere wedstrijd doen 14 forellenvijvers mee uit heel Nederland. Iedere vijver houdt zijn eigen voorronde(s) en de beste vijf vissers van deze vijver mogen naar het NK. Uiteindelijk doen er dus 70 topvissers mee aan dit evenement. Ook dit jaar wordt er Catch en Release toegepast.

Naast het individuele kampioenschap zal er ook een teamkampioenschap gehouden worden. Hierin strijden alle teams van de deelnemende forellenvisvijvers, die samengesteld worden aan de hand van de geselecteerde finalisten per vijver, tegen elkaar. Ook dit beloofd een spannende finale te gaan worden!

Het is uiteraard mogelijk om op deze dag een kijkje te komen nemen. Om de vis en vissers niet uit hun concentratie te halen, is het niet toegestaan om op de visstek zelf te komen, maar er is prima uitzicht voor supporters vanaf de kant. En natuurlijk kunt u ook heerlijk vertoeven in ons cafetaria onder het genot van een hapje en een drankje.

De Kampioenschappen beginnen om 09.00 uur ’s ochtends en de dag eindigt 17.30 uur met de prijsuitreiking. Zie voor meer info over de deelnemende vijvers, de stekverdeling en de dagindeling
ons draaiboek >>
Wij hopen op een sportieve en gezellige finaledag en wensen iedereen heel veel succes !!!

Website: www.nkforelvissen.nl / deforelvisser.nl


Hopelijk tot ziens op 20 oktober bij:

Forellenvijver de Kamphoeve
Harensestraat 8a
4032 NV Ommeren kaart >>
Tel.: 0344601375
Internet: www.dekamphoeve.nl
Email: info@dekamphoeve.nl

Het NK Vliegvissen op Forel 2012 wordt gesponsord door:

© Tekst / Fotografie: Chantal Hermkens / Redactie deforelvisser.com