Meervalvissen bij Forellenvijvers ’t Mun. Bij t Mun in Appeltern is er vanaf juni niet alleen weer avondvissen, maar is het ook weer mogelijk om te Meervalvissen bij Forellenvijvers ’t Mun op vijver 2. Naast de twee uitgezette meervallen per persoon zitten er dit jaar weer 3 meervallen in van rond de 13 kilo! Net als vorig jaar moeten deze weer terug gezet worden na vangst en ontvang je er een gewone meerval voor terug. Wil je nachtvissen? Dat kan ook. Lees dan snel verder.

Meervalvissen bij Forellenvijvers 't Mun in Appeltern met mooie meervalvangsten

Avondvissen bij ’t Mun

Naast het meervalvissen is er ook het avondvissen, dat betekend dat er voor de forelvisser iedere avond een blok bij komt van 17.00 tot 21.30 uur en dat de karpervisser mag blijven zitten tot 21.30 uur. Zie hier de actuele openingstijden van ’t Mun.

Meervalvissen_bij_t_Forellenvijvers_Mun

Mooie meervalvangsten tijdens Meervalvissen bij Forellenvijvers ’t Mun

Vanaf het moment dat de meervallen zijn uitgezet bij ’t Mun zijn er al diverse mooie meervalvangsten gerealiseerd. Hier enkele voorbeelden van Meervalvissen bij Forellenvijvers ’t Mun.

Daar is die dan… 3 juni was de eerste grote meerval gevangen en weer terug gezet!

Vandaag is de eerste grote meerval gevangen en weer terug gezet

Op 16 juli was er een Grote vangst op vijver 2!

Grote_meervalvangst_Mun

19 Juli; De eerste vrouw die het gelukt is deze meerval op de kant te krijgen! 💪

Meervalvissen bij Forellenvijvers ’t Mun

Kom je ook een keer proberen om deze mooie krachtige meerval te vangen? Er worden 2 meervallen per persoon uitgezet en voor een dagdeel vissen betaal je € 17,50.

Nachtvissen bij ’t Mun

op 28 juli & 4, 11 ,18 augustus 2017 kun je ook weer nachtvissen bij ’t Mun. Lees hier meer info over dit visevenement >>

Nagenieten in het restaurant of op het terras

Bij Forellenvijvers ’t Mun kun je na al die prachtige vangsten heerlijk nagenieten op het terras gelegen aan de visvijvers. Herberg ’t Mun heeft een mooi terras waar je terecht kunt voor een kop koffie/thee met gebak, een drankje, een snelle hap, of een uitgebreidere maaltijd genietend van de rust met uitzicht op de vijvers. Of gezellig in het visserscafé.

Restaurant Visvijvers 't Mun Appeltern

Wat dacht je van een Salade met eigen gerookte forel, dat is lekker én gezond!

Salade met eigen gerookte forel, dat is lekker en gezond

Calories don’t count on the weekends! Goed excuus om te komen genieten van onze heerlijke ijscoupes, waaronder onze coupe Cerise: vanille ijs met warme kersen en slagroom. En je kunt nu ook contactloos pinnen bij ’t Mun.

Calories dont count on the weekends

Nog meer activiteiten

Naast de mogelijkheid om te vissen bieden ze ook andere activiteiten aan zoals: handboogschieten, laser kleiduif schieten en jeu de boules.

Het is ook mogelijk om diverse combi arrangementen bij ons te boeken voor groepen van minimaal 8 tot maximaal 110 personen. Prijzen en mogelijkheden zijn uitsluitend op aanvraag. Voor meer informatie kunt u bellen naar: 0487-541445 of mailen naar: info@mun.nl

Camperplaats

’Tevens beschikt t Mun beschikt over een camperplaats, geschikt voor maximaal 60 campers. Ideaal voor een korte overnachting of als u naast een dag(deel) vissen een ander cultureel bezoekje wilt brengen, zoals bijvoorbeeld de zeer bekende tuinen van Appeltern.

Camperplaats Appeltern geschikt voor maximaal 60 campers

Kortom: De ideale plek om een paar uurtjes ontspannen te genieten en tot rust te komen.

Wij hopen je snel te mogen ontmoeten bij ’t Mun.

Jochem Quint en Marjo Poelen


Visvijvers ‘t Mun
Meer info over Forellenvijvers ’t Mun >>

Molenstraat 10
6629 KJ Appeltern
Tel.: 0487541445
Internet: munappeltern.nl
Email: info@mun.nl