Alles ligt nog open voor deelname Dreamteam NK vlieg 2011!
Zaterdag 28 mei hebben wij de 1e voorronde voor ons Dreamteam NK vlieg 2011 gehouden.
Met een zeer gering deelnemersveld van slechts 6 deelnemers werd gisteren, 28 mei 2011, de 1e plaats bereikt door Bjorn van den Brink met een totaal van, jawel, 4 hele forellen. De hele uitslag is onderstaand te lezen.

Ondanks de vele forellen die op vijver 3 er lustig op los zwommen, is het de deelnemers niet gelukt deze met een smakelijk uitziend vliegje aan de haak te slaan. Ze vonden het deze avond, onder een druilerige hemel, veel leuker om onze deelnemers te tarten, door veelvuldig in hun zichtsveld te verschijnen en het daar bij te laten. Deelname aan ons Dreamteam NK vliegvissen 2011 is dus voor géén van hun zeker.

Op 11 juni werd de 2e voorronde voor ons Dreamteam NK Vliegvissen op Forel gehouden. Duidelijke winnaar gisteren was wederom Bjorn van den Brink met 8 gevangen forellen. Maar of hij de teamcaptain wordt van ons Dreamteam NKF vlieg 2011 is nog niet zeker, aangezien hij niet zal deelnemen aan de laatste kwalificatiewedstrijd, gehouden op zaterdag 25 juni.

Binnenkort leest u op onze website hoe deze laatste voorronde verlopen is en wie uiteindelijk deel uitmaken van het Dreamteam NK vliegvissen 2011 van ’t Mun.

De totale uitslag van voorronde 1 en voorronde 2 op van 11 juni jl. kunt u hier lezen:

De samenstelling van het voorlopige Dreamteam 2011 kunt u hier bekijken:

Herberg ’t Mun
Molenstraat 10,
6629KJ Appeltern
Tel.: 0487-541445
Email: info@mun.nl
Website: www.mun.nl

Chantal Hermkens / Redactie deforelvisser.com