Het Shimano Trout Fishing Team

Het nieuwe Trout Fishing Team van Shimano is in het leven geroepen voor de forelvissers. Wij zullen onze technieken en geheimen met u delen, maar vooral onze passie.

Even voorstellen
Het Shimano Trout Fishing Team bestaat uit drie leden. Team Captain Peter Negerman,
Rob Hens specialist op het gebied van aaspresentatie en Alvaro Gianocelli, onze wasmotlarve goeroe. Hij weet als geen ander de forel te verleiden met de befaamde Italiaanse techniek in combinatie met deze larve. Dit jaar zullen wij jullie op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de Shimano hengels, molens, vislijnen, aas, enzovoort. Kortom een bron van informatie en kennis.

Trigger X, wordt volgens ons DE nieuwste sensatie op het gebied van forelaas in 2010.

Rapala komt met een hele nieuwe lijn van aassoorten. Van foreldeeg tot imitatie insecten voor de forelvisser. Zeker een welkome aanwinst. Rapala introduceert TRIGGER X, die perfect aansluit op de vraag naar dit soort producten door de forelvisserij in Nederland die in snel tempo razend populair aan het worden is. Rapala valt onder de SHIMANO groep. Dus aan ons de taak om aan de forelvisser de nieuwste kneepjes met dit nieuwe aas te leren.

Wij gaan u laten zien hoe het forelaas op de haak geprepareerd wordt. Maar nog belangrijker!!! Waarom je de juiste actie moet meegeven aan je aas. Bijvoorbeeld de inhaalsnelheid waarmee je aas binnen vist. Of je juist groot of klein aas moet gebruiken, en hoe je de juiste trilling aan je aas geeft. U ziet,een hele waslijst van variaties, die wij stap voor stap met u gaan doorlopen.

U zult zien dat die in de praktijk ook echt gaat werken en het forelvissen op een hoger niveau zal gaan brengen.

Het Shimano Trout Fishing Team

Website Shimano >>

© Tekst / fotografie: Trout Fishing Team van Shimano

2 Reacties

 1. Wim Rietveld

  Hallo
  Ik ben Wim Rietveld 58 jaar en vis graag op forel. Wat mij alleen niet lukt is om een perfecte vorm te maken van forellendeeg. Nu is mijn vraag aan jullie ? Is het mogelijk dat we ergens een afspraak maken om te laten zien aan mij hoe ik het wel kan leren want het is toch frustrerend om te zien dat een ander beter vangt met een goed gevormd aas. Dus mijn vraag is nogmaals willen jullie mij daarmee helpen/ Het maakt mij niet uit waar . Ik heb eigen vervoer.

  Antwoord
  • Tom

   Ik kan het u wel eens laten zien wim, ik vis overal eigenlijk wel wedstrijden etc. Maar toch het vaakst bij t smallert in emst. Stuurt u maar een berichtje op facebook naar Tom Korf.
   groetjes tom

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *