Het ultieme materiaal voor succesvol forelvissen!

DE SLEUTEL TOT SUCCES

De uiterst ectieve Trigger X producten zijn nog maar relatief kort verkrijgbaar in de Benelux maar nu al niet meer weg te denken. Door het gebruik van Ultrabite feromonen zijn deze producten extra attractief voor de vis. Geen vis die hier weerstand aan kan bieden. Naast het populaire forellendeeg en feromonengel komt het innovatieve Trigger X nu ook met zalmeitjes in speciale UV kleuren en Trigger X Honey Worms. Deze laatst genoemde wormen zijn de perfecte imitatie van een wasmot en daardoor dodelijk voor het forelvissen. Met speciale structuur voor het perfect aanbrengen van de Trigger X gel. Naast het nieuwe aas, is er nu ook de Trigger X Baitformer, waarmee u binnen een handomdraai de perfecte wasmotimitatie maakt met uw forellendeeg.

ULTIEM MATERIAAL

Shimano heeft nu een nieuwe unieke forelhengel: De Catana Shaking Trout. Sinds de eerste introducties en demo’s aan de waterkant is er al een hoop te doen om deze innovatieve hengels. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor het vissen op forelvijvers in de Benelux met een nieuwe en uiterst succesvolle vistechniek met Trigger X. De lengte en speciale actie van de hengel garandeert de best mogelijke aaspresentatie voor het vangen van forel met deze techniek in onze forelvijvers. Combineer uw forelhengel met de gloednieuwe Aernos molen, volgespoeld met de nieuwe Aspire Silk Shock competitielijn. Voor het maken van o.a. onderlijnen is Aspire Fluoro carbon de juiste keuze. Check YouTube voor het instructie fi lmpje van deze materialen.

Vraag de leden van het Shimano Trout Team alles over de allernieuwste succesvolle technieken en producten en kom er achter waarom ze zo succesvol zijn. Trigger X, kinderlijk eenvoudig…

Lees hier meer info over dit ultieme materiaal en aas:
Hét natuurlijke aas voor de forel: Trigger X zalmeitjes! >>
Honey Worm van Trigger X: goed om snel veel forel te vangen! >>

© Tekst / Fotografie: Het Shimano Trout Team / Redactie deforelvisser.com

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *