Lood Tremarella Superslim

De lood Tremarella Superslim kenmerkt zich door zijn dunne en lange ontwerp. Je kunt hem het beste gebruiken als de forellen zich in de bovenste waterlagen bevinden en uiterst voorzichtig zijn. Door zijn lange slanke ontwerp zinkt hij heel langzaam af. Door de siliconen coating glijdt hij zeer snel door het water waarbij hij een bijzonder agressieve actie van het aas uitlokt.

Door de snelheid bij het inhalen en de stand van de hengel wordt de lood Tremarella Superslim beïnvloed. Houdt je bijvoorbeeld de hengel recht omhoog en haal je de lijn snel in,dan loopt de lood Tremarella Superslim net onder het water oppervlak. Richt je de hengel naar beneden en haal je de lijn wat langzamer in dan loopt hij wat dieper door het water,tot ongeveer de middelste waterlaag. Door het super lichte gewicht van de lood Tremarella Superslim laat vooral de oever van de vijver zich effectief afvissen.

Vaak ziet men op korte afstand van de kant een forel of een klein schooltje forellen rondzwemmen die echter moeilijk tot een aanbeet te verleiden zijn. Met de lood Tremarella Superslim kan je deze vissen gericht aanwerpen zonder dat ze argwanend worden. Bij de aanraking van het water oppervlak ontstaat namelijk geen harde “plons”maar het lood duikt heel zacht in het water waardoor de vis niet wordt afgeschrikt

Het verschil tussen de Superslim en de Slim:

Tremarella Lood Superslim 1g Euro 1,60
Tremarella Lood Superslim 1,5g Euro 1,60
Tremarella Lood Superslim 2g Euro 1,60
Tremarella Lood Superslim 2,5g Euro 1,60
Set Tremarella Lood Superslim 1g-1,5g-2g-2,5g Euro 2,99

Fabrikant Ignesti

Bron: Daniels Angelshop-TROUT FISHING: www.trout-fishing.de

© Tekst / Fotografie: Alfons de Meijer / Redactie deforelvisser.com
Geplaatst op: 3 mei 2011 @ 06:30

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *