Verwisselbare Sbirolinos van Behr

De montage van Sbirolinos moet eenvoudiger kunnen worden vervangen op de lijn. Een probleem dat bekend is bij iedere Sbirolino visser. Welke Sbirolino moet ik gebruiken? Eureka, er is nu een oplossing. Een Sbirolino die dus eenvoudig verwisselbaar is, om bijvoorbeeld van half zinkend naar drijvend aan te passen. Of omgekeerd natuurlijk.
Met de nieuwe, verwijderbare Sbirolino gaat dat heel simpel ! Het drijflichaam is schuin ingesneden en kan gemakkelijk worden verschoven langs de kunststof buis en eraf worden genomen. Zonder de montage te veranderen kun je nu een ander drijflichaam plaatsen. De kunststof buis is conische gemaakt, waardoor het drijflichaam strak en vast komt te zitten.

Verwisselbare Sbirolinos zijn half zinkend en drijvend verkrijgbaar in 8 verschillende maten 60-40 gram

Voor iedereen die het eens wil uitproberen, heeft de fa. Behr een kleine proefset met 5 verschillende verwisselbare Sbirolino ‘s, wartels, pinnen en voorslag in een koffertje verpakt.
Te koop bij o.a. Askari voor ongeveer € 26, – in de online shop (Prijswijzigingen voorbehouden! Ga naar de shop voor de actuele prijs).

© Tekst: Alfons de Meijer

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *