Lokaties Forellenvijvers & Vliegvisvijvers in Nederland

 

LET OP: Deze pagina is verplaatst naar deze locatie >>

 

Deze Google overzichtskaart laat ALLE forelvisvijvers en vliegvisvijvers in Nederland zien. Vijvers waar je kunt vissen op forel en vliegvissen op forel. Ze worden ook wel Forelvijver, forellenvijver of forellenvisvijver genoemd. Zoek je een forelvijver of vliegvisvijvers in België? Kijk dan hier.
Marker_rood= Aanbevolen visvijvers. Klik op de pin voor meer info over die visvijver.
Visvijvers Nederland op de kaart rood = Over deze visvijver zal binnenkort meer informatie beschikbaar zijn op deze website!
Visvijvers Nederland op de kaart grijs  = Er is helaas geen extra informatie beschikbaar over deze visvijver …

Filter by

Extra Uitleg:
• Gebruik de Filter links boven de kaart om te zoeken per Provincie
• Klik op de rode pinnen voor meer info over de forelvisvijver of vliegvisvijver
• Klik vervolgens op ‘Details Visvijver’ voor meer informatie over deze vijver
• Of klik rechts in het link-overzicht om rechtstreeks naar een visvijver te gaan
• Op zoek naar het juiste materiaal voor het vissen op de forelvisvijvers en vliegvisvijvers?
Check de VisGigant.nl. Voor al je Survival en outdoor artikelen? Check de SurvivalGigant.nl

Visvijvers met pinnen en bolletjes

Marker_rood In bovenstaande Google-kaart met het overzicht van alle visvijvers, staan visvijvers aangegeven met een rode pin. Over deze vijvers vindt je veel extra informatie op deze website zoals openingstijden en prijzen, sfeerverslagen en vangstverslagen, visevenementen en nog veel meer. Deze visvijvers met rode pin kunnen we aanbevelen, omdat we er als redactie zelf zijn geweest en er verslag van hebben uitgebracht. De gegevens over deze visvijvers worden constant up-to-date gehouden.

Visvijvers Nederland op de kaart rood – De visvijvers die aangegeven worden met een rood bolletje hopen we binnenkort te gaan bezoeken. Dan volgt er meer info op deze website. Als er meer info bekend is, verandert het rode bolletje in een rode pin.

Visvijvers Nederland op de kaart grijs – De overige visvijvers (met grijs bolletje) hebben er (tot nu toe) voor gekozen om zich niet te presenteren op deze website. Over deze visvijvers is dus ook helaas geen informatie bekend. De lokatie is, als extra service voor jou, toch zichtbaar gemaakt met een grijs bolletje op deze website.