Forellenvisvijvers De Hooidammen

“De Hooidammen”: Een Unieke Combinatie van Outdoor Evenementen!

Vissoorten & Mogelijkheden;

Forel   forelvissen   vliegvissen   cafe   gezinstip   bedrijfstip   paintball   vespa

Forellenvisvijvers De Hooidammen
Westend 15 A
8521 NP St.Nicolaasga
Tel.: 0513434538
Internet: www.hooidammen.nl
Email:: vissermaatvoering@gmail.com

“De Hooidammen” is een vier hectare groot terrein, gelegen nét buiten Sint Nicolaasga (of, zoals de Friezen zeggen: Sint Nyk). Dit dorp ligt in de Zuidwesthoek van Friesland. Sint Nyk is vrij snel en eenvoudig bereikbaar via de A6. Op ons terrein bieden wij u diverse mogelijkheden om op een actieve wijze in de buitenlucht bezig te zijn. Zo hebben wij een tweetal schitterende vijvers, waarin u uitstekend kunt vissen op forellen. Daarnaast hebben wij de beschikking over een prachtige paintball-arena. Ook voor het huren van Vespa brommertjes (met zijn allen een tochtje maken door de omgeving!) bent u bij ons aan het juiste adres! Tenslotte beschikken wij over een gezellige kantine met terras, alwaar de inwendige mens op diverse manieren gesterkt kan worden.

“De Hooidammen” is op basis hiervan bij uitstek geschikt voor het vieren van bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, een verjaardag, een jubileum of een bedrijfsuitje. Immers: bij ons bestaan diverse mogelijkheden om de dag onvergetelijk te maken! Alleen vissen? Een spannend spel paintball? Op de brommer een puzzeltocht door de prachtige omgeving? Een smakelijk buffet of een lekkere barbecue? Of toch maar een combinatie van deze zaken. Alles is mogelijk en alles is bespreekbaar. Neem contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. Wij zullen er voor zorgdragen dat uw feest aan uw verwachtingen voldoet!

Heeft u vragen, opmerkingen of wenst u meer informatie? Laat het ons dan weten. Wij staan u graag te woord.

Tot ziens op “De Hooidammen”!

Gurbe en Froukje

Overzicht van 2 visvijvers

Extra mogelijkheden & regels:

tick-loop Hengelhuur mogelijk
tick-loop Aassoorten te koop
tick-loop Schoonmaakplaats voor gevangen vis aanwezig
tick-loop Gevangen vis kan omgeruild worden tegen gerookte vis

cross-loop Leefnetten verboden / koelbox verplicht
cross-loop Koelboxhuur mogelijk

Vijver 1:

Vissoort: Regenboogforel
Vistechniek: werphengel, vliegenhengel of vaste stok
Afmeting: volgt …
Diepte: volgt …
Gevangen vis: meenemen (“put&take”)

Vijver 2:

Vissoort: Zalmforel
Vistechniek: werphengel, vliegenhengel of vaste stok
Afmeting: volgt …
Diepte: volgt …
Gevangen vis: meenemen (“put&take”)

OPENINGSTIJDEN

Forelvisvijvers “De Hooidammen” is van april tot november geopend. In die periode kan er, met uitzondering van de maandagen en de dinsdagen, dagelijks bij ons gevist worden. Wij werken met tijdsblokken van vier uren. Het eerste blok begint om 08:00 uur, en eindigt om 12:00 uur. Vervolgens begint het tweede blok om 13:00 uur, en dit blok eindigt om 17:00 uur.

 

Vanzelfsprekend kunt u er ook voor kiezen om twee tijdsblokken te vissen: in dat geval geldt 08:00 uur als begintijd en 17:00 uur als eindtijd.

 

Tussentijds overstappen naar een andere vijver is niet toegestaan.

 

Wilt u met een gezelschap komen vissen? Neem dan contact met ons op om te mogelijkheden te bespreken en om te reserveren. Zo zijn bijvoorbeeld afwijkende vistijden of het afhuren van een complete vijver in overleg altijd mogelijk. In de zomerperiode zijn wij voornemens om avondvissen ook tot de mogelijkheden te laten behoren. Hieromtrent volgt in een later stadium nadere informatie.

TARIEVEN

Met ingang van het huidige seizoen kan er bij Forelvisvijvers “De Hooidammen” in twee vijvers gevist worden. In vijver 1 worden regenboogforellen uitgezet. In vijver 2 kunt u vissen op de zalmforellen. Er kan worden gevist in tijdsblokken van vier uren. Het eerste blok is van 08:00 tot 12:00 uur. Het tweede blok is van 13:00 tot 17:00 uur. Uiteraard is het ook mogelijk om de hele dag (twee tijdsblokken: van 08:00 tot 17:00 uur) te vissen. Gedurende de zomermaanden behoort avondvissen ook tot de mogelijkheden. Nadere informatie hieromtrent volgt te zijner tijd.

 

Vijver 1: 08:00 – 12:00 uur 15,00
Vijver 1: 13:00 – 17:00 uur 15,00
Vijver 1: 08:00 – 17:00 uur 27,50
Vijver 2: 08:00 – 12:00 uur 20,00
Vijver 2: 13:00 – 17:00 uur 20,00
Vijver 2: 08:00 – 17:00 uur 37,50
Huur hengel per persoon 5,00
Potje Power Bait per stuk 5,00

 

Wenst u met een gezelschap te komen vissen? Neem dan contact met ons op om het tarief te bespreken en om te reserveren.

Let op! Het is niet toegestaan om tijdens het vissen van vijver te wisselen. Eveneens is het niet toegestaan om met meer dan een hengel te vissen!

De vermelde prijzen zijn inclusief btw.

TARIEVEN

Paintball kan worden geboekt door groepen vanaf 10 personen. Paintball wordt gespeeld in tijdsblokken van twee uren. Voorafgaand aan het spel wordt iedere deelnemer door ons uitgerust met:

  • Paintball gun
  • Gelaatsmasker
  • Camouflagepak
  • 50 paintballs + CO2

De kosten hiervoor bedragen € 25,00 per persoon.
Gedurende het spel zijn, indien gewenst, extra paintballs verkrijgbaar tegen betaling van € 1,00 per 10 paintballs.
De vermelde prijzen zijn inclusief btw.

OPENINGSTIJDEN

Het spelen van paintball kan het hele jaar, met uitzondering van strenge vorst, dagelijks geschieden door groepen vanaf 10 personen. Reserveren is echter noodzakelijk. Dit kan zowel telefonisch als via de mail. Zie voor de gegevens onze contactpagina.

TARIEVEN

Wij zetten voor u een route uit die ongeveer twee uren in beslag zal nemen. Het tarief hiervoor bedraagt € 20,00 per brommer. Dit tarief is inclusief WA-verzekering en een volle tank. Het vermelde tarief is inclusief btw.

Uiteraard ontvangt u voorafgaand aan de tocht een korte instructie met betrekking tot de (on)mogelijkheden van de brommers.

 

Vanzelfsprekend kunnen wij de lengte van de route aan uw wensen aanpassen. Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden, en de daarbij behorende tarieven, te bespreken.

Forellenvisvijvers De Hooidammen

Forellenvisvijvers De Hooidammen
Westend 15 A
8521 NP St.Nicolaasga
Tel.: 0513434538
Internet: www.hooidammen.nl