Uitbreiding

Inmiddels is het graven van de nieuwe vijvers klaar. Het gras is gezaaid en op een tweetal nieuwe forelvijvers kan al worden gevist. Ook de fishing lodge begint er nu prachtig uit te zien met de houten betimmering! Aankomende maanden wordt de parkeerplaats verder afgemaakt, de hekken gezet, beplanting verder aangeplant, fishing lodge afgebouwd en worden de karpers en steuren uitgezet.

Vijvers

Er zijn enkele veranderingen doorgevoerd bij de bestaande vijvers. Het net tussen vijver 4 en vijver 5 is verwijderd en vijver 4 is nu dus 1 grote vijver, de prijs blijft 12 euro. Vijver 5 is de langgerekte nieuwe vijver, de prijs is 10 euro en er wordt alleen zalmforel uitgezet. Vijver 6 is de ronde vijver naast vijver 5. De prijs voor deze vijver is 9 euro en hier worden forellen en zalmforellen uitgezet. Zolang het nieuw ingezaaide gras niet kapot wordt gelopen kunnen we deze beide vijvers blijven inzetten.

Openingstijden winter

In de wintermaanden november/december/januari/februari zijn wij gewoon geopend. Wij zijn dan geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag op de gewone openingstijden. Dinsdag en donderdag zijn wij in de winter gesloten. Op aanvraag zijn wij voor groepen wel geopend.

Gerookte vis

De verse ingeleverde vis van afgelopen jaar die bij ons is opgeschreven kan alleen nog dit jaar worden opgehaald. Vanaf 1 januari starten we weer met een lege vriezer en met een blanco lijst.

Koppelwedstrijd zaterdag 23 november

De koppelwedstrijd van 16 november is een week naar achteren verplaatst, naar zaterdag 23 november i.v.m. de wintercompetitie. De wedstrijd is nu 13.00 tot 17.00 uur. Op de wedstrijd mag je je inschrijven met een vast koppel, maar je ook los inschrijven. Voor de losse inschrijvers wordt er dan een koppelmaat bij gezocht.
Het werkt als volgt: samen vis je op 1 stek en elke ronde draai je samen door naar de volgende stek. Samen moet je er natuurlijk voor zorgen om zoveel mogelijk vissen te vangen! Natuurlijk gaat er weer een hoop vis in en hebben we een paar leuke prijzen! Inschrijfgeld is € 20,- per persoon. Geef je nu op via info@forellenvisvijversdehuif.nl

Zaterdag 21 december Snert/Sauto soep vissen

Op zaterdag 21 december vindt onze jaarlijks terugkerende snert/sauto visdag plaats. Er kan dan van 10:00 tot 14:00 uur gevist worden op alle forelvisvijvers.
Op deze dag worden extra grote zalmforellen – tot 5 kg – uitgezet en elke deelnemer krijgt tijdens het vissen een lekkere kop Hollandse snert of Surinaamse sauto plus een kopje koffie of thee aangeboden.
Kosten: € 20,- p.p. Kinderen tot 12 jr. betalen de halve prijs.

Hartelijke groeten,

Team Forellenvisvijvers De Huif

Tot ziens bij:

Forellenvisvijvers De Huif
Uilenweg 2
8245 AB Lelystad kaart >>
Tel.: 0320254606
Internet: www.ikvisopforel.nl
Email: info@forellenvisvijversdehuif.nl

© Tekst / Fotografie: Tom Bremer / Chantal Hermkens / Redactie deforelvisser.com