Op zaterdag 8 oktober aanstaande wordt bij Forellenvijver de Kamphoeve in Ommeren
 de finale gehouden van het NK forelvissen 2011.

De grootste forelvis-finale die ons land kent met meer deelnemers dan ooit te voren. Maar liefst 105 enthousiaste forelvissers van 21 verschillende visvijvers uit het hele land zullen strijden om de titel Nederlands Kampioen Forelvissen 2011. Tevens zullen alle deelnemende teams strijden om het Team-kampioenschap, waarin Rick Jerphanion en Forellen Visvijvers Zederik hun titels gaan verdedigen.

Dit kampioenschap wordt mogelijk gemaakt door de leden van de Nederlands Vereniging van Forelvisvijvers en onze vele sponsoren. (meer info: www.nkforelvissen.nl). Samen hebben we weer gezorgd voor een enorme prijzentafel. Alle sponsoren zullen dit jaar tevens aanwezig zijn met een stand boordevol informatie, de nieuwste snufjes en er zullen demonstraties gehouden worden.

Vanaf ’s ochtends 7:00 uur tot aan de prijsuitreiking om ongeveer 17:30 uur bent u van harte welkom om te komen kijken en wellicht uw favorieten aan te moedigen. Zie voor meer info over de deelnemende vijvers, de stekverdeling en de dagindeling ons draaiboek >>

Hopelijk tot ziens op 8 oktober bij:

Forellenvijver de Kamphoeve
Harensestraat 8a
4032 NV Ommeren kaart >>
Tel.: 0344-601375
Internet: www.dekamphoeve.nl
Email:: info@dekamphoeve.nl

Met dank aan onze sponsors:

© Tekst / Fotografie Chantal Hermkens / Redactie deforelvisser.com