Op vrijdag 6 mei in de voorjaarsvakantie wordt er een Kinderviswedstrijd bij Toms Creek georganiseerd in Lelystad.

Kinderviswedstrijd-Toms-Creek

De kinderviswedstrijd begint om 14.00 uur. Vooraf is er een uurtje ‘invissen’ met de tips van top wedstrijdvisser Mike. Om 16.30 uur is de prijsuitreiking! De hoofdprijs bestaat uit 3 tickets voor het NK Jeugd forelvissen op 4 juni in Reutem. Uiteraard hebben we ook nog andere leuke prijzen. Kinderen tot en met 15 jaar mogen meedoen. De tickets zijn alleen vanaf 8 jaar te winnen. Het NK Jeugd wordt gevist in 2 deelnemersgroepen 8 t/m 11 en 12 t/m 15 jaar. Schrijf je nu alvast in!

Programma Kinderviswedstrijd

  • Om 13.00 uur eerst even een uurtje invissen met de tips van top wedstrijdvisser Mike.
  • Om 14.00 begint de wedstrijd met 2 rondes van 25 minuten, dan een half uurtje pauze met wat te drinken.
  • Om 15.30 nog twee rondes en dan om 16.30 uur einde met prijsuitreiking!

Kinderviswedstrijd - voorronde NK Forelvissen Jeugd

Hoofdprijs Kinderviswedstrijd

De hoofdprijs van deze Kinderviswedstrijd bestaat uit 3 tickets voor het NK Jeugd forelvissen op 4 juni bij Wild bijzonder vissen in Reutem. Uiteraard hebben we ook nog andere leuke prijzen. Kinderen tot en met 15 jaar mogen meedoen. De tickets zijn alleen vanaf 8 jaar te winnen. Het NK Jeugd wordt gevist in 2 deelnemersgroepen 8 t/m 11 en 12 t/m 15 jaar.

Kosten

€10,- per kind (NK is gratis).

Reglement
Volgt …

Aanmelden

Aanmelden voor deze Kinderviswedstrijd – voorronde NK Forelvissen Jeugd kan via info@tomscreek.nl of in de Lodge. 

Kinderviswedstrijd - voorronde NK Forelvissen Jeugd

Visevenementen Toms Creek

Er zijn nog veel meer leuke visevenementen waar je aan kunt deelnemen bij Toms Creek bijvoorbeeld.: Op oranje forellen komen vissen tijdens de Koningsdag op 27 april. Je kunt komen vissen van 08.30-12.30 uur en/of 13.00-17.00 uur. Er worden op deze feestelijke dag weer prachtige ‘oranje’ forellen op de (zalm)forelvijvers uitgezet!

Info Koningsdag Toms Creek Oranje Forellen: http://deforelvisser.com/visevenement/koningsdag-toms-creek-oranje-forellen-op-27-april/

Een ander evenement bij Toms Creek dat je zeker niet mag missen is de Open dag van Toms Creek Vispark & Educatieve Zorgboerderij De Huif op zaterdag 16 april. Een dag om dingen te zien, leren en ervaren van de visserijen op forel, karper, steur en meerval. En samen met de zorgboerderij echt een dagje uit voor het hele gezin.

Info Leer & probeer op open dag vispark Toms Creek: http://deforelvisser.com/visevenement/open-dag-toms-creek-vispark-educatieve-zorgboerderij/

Hopelijk tot ziens bij Toms Creek Fishing Adventure!

 

Toms Creek Fishing Adventure
Meer info over Toms Creek Fishing Adventure >>

Uilenweg 2
8245 AB Lelystad
Tel.: 0657391850
Internet: www.tomscreek.nl
Email: info@tomscreek.nl