Kanjerweekend tijdens het Pinksterweekend bij van Berlage; Het is weer bijna zover. Zet hem vast in de agenda!! Het Pinksterweekend met vette kanjers komt er aan en wel op zaterdag 3 juni, zondag 4 juni en maandag 5 juni aanstaande bij De Forelvijver van Berlage in Valthermond.

Save the date, zet hem vast en plan het in …

Kanjerweekend 10 en 11 september bij van Berlage

Kanjerweekend bij van Berlage

De zalmforellen worden in Vijver II uitgezet en de kosten bedragen 25 euro voor 4 uur vissen.

We hopen op mooi weer en een super geslaagd kanjerweekend voor iedereen De Forelvijver van Berlage. Kom je ook vissen op grote zalmforellen?

Graag tot ziens

Rene en Bea

Pinksterweekend met vette kanjers

Bekijk hier de kanjers die al eens gevangen zijn:

Kanjerweekend van Berlage, Valthermond Kanjerweekend van Berlage, Valthermond Kanjerweekend van Berlage, Valthermond Kanjerweekend van Berlage, Valthermond Kanjerweekend van Berlage, ValthermondKanjerweekend; Nog een paar weekjes en dan is het weer zo ver. Het Kanjerweekend komt er aan en wel op zaterdag 10 september en zondag 11 september aanstaande bij De Forelvijver van Berlage in Valthermond.

Wil jij ook zo’n mooie grote Kanjer van een zalmforel vangen? Kom dan 10 en 11 september naar van Berlage!

van Berlage; mooie visplek met rust en ruimte voor iedereen

Forelvijver van Berlage is een plek voor iedereen. U kunt er ontspannen een visje vangen maar ook gewoon een kop koffie komen drinken. Niet alleen vissers maar ook wandelaars en fietser zijn van harte welkom. René en Bea zullen er alles aan doen om het u naar de zin te maken. Hier is nog alle tijd voor een praatje en een babbeltje. Ook de omgeving straalt dit uit: rust en ruimte.

Wij hebben het deze dag zelf mogen ervaren en zijn erg onder de indruk. Dit is een van de betere vijvers in Nederland. Dus bent u in de buurt dan is de Forelvijver van Berlage een echte aanrader!

_Vijver_van_de_maand_8

Lees hier het uitgebreide sfeerverslag van ons bezoek aan de Forelvijver van Berlage: Forelvijver van Berlage; een mooie visplek met rust en ruimte voor iedereen >>

 

De Forelvijver van Berlage
Meer info over De Forelvijver van Berlage >>

Zuiderdiep 465
7876 BC Valthermond
Tel.: 06-21538346
Internet: www.deforelvijvervanberlage.nl 
Email: info@deforelvijvervanberlage.nl