International Fishing Competition Gambia “Sea & Rivercreek Boat”; Van 11 tot 16 november 2016 wordt in het Afrikaanse Gambia de International Fishing Competition “Sea & Rivercreek Boat” georganiseerd. Dat de wedstrijd in Gambia plaatsvindt is niet verwonderlijk want het mooiste kleine land van Afrika is als een schatkamer boordevol fantastische fauna.

International Fishing Competition Gambia "Sea & Rivercreek Boat"

Gambia eersterangs visbestemming

Met de organisatie van deze internationale viswedstrijd wil Gambia zich duidelijk profileren als eersterangs visbestemming. Vooral de Gambia-rivier is één van de rijkste en meest attractieve vissersspots.

International-Fishing-Competition-Gambia-Hassan-Saine

International Fishing Competition Gambia

Tijdens de International Fishing Competition Gambia wordt op verschillende locaties gevist met fiber polyester boten waarop twee vissers kunnen plaatsnemen. Voor meer informatie over de wedstrijd of voor inschrijvingen kan je het best contact opnemen via bernard@fishthegambia.com.

Sea & Rivercreek Boat

Gambia voor competitievissers en pleziervissers

Niet alleen voor competitievissers maar ook voor pleziervissers is Gambia een topbestemming. Er kan het hele jaar uitstekend gevist worden. Er wordt bijna altijd vanuit een boot gevist, in de oceaan of op de Gambia-rivier, en af en toe vanop het strand. Het visaanbod is door de combinatie Atlantische Oceaan-Gambia rivier uitzonderlijk veelzijdig. Er kan gehengeld worden naar meervallen, rode snappers, barracuda’s, jack crevalles. De trots van Gambia is de grote tarpon, een van ’s werelds mooiste en spectaculairste vissen om te vangen.

Gambia de perfecte zonbestemming tijdens de winter

De International Fishing Competition Gambia in november is natuurlijk een goede aanleiding om Gambia te bezoeken en de pracht van de Smiling Coast of Africa te ontdekken. Overigens is Gambia de perfecte zonbestemming tijdens de winter. Het is maar zes uur vliegen vanuit Brussel en je hebt voldoende aan een identiteitskaart om naar Gambia te reizen.

De reis naar Gambia

Reisorganisator Jetair heeft Gambia in zijn reisaanbod als winterse zonbestemming. Een reis naar Gambia via deze Tour Operator kan al vanaf 450 €, bijvoorbeeld van 11 tot 18 november, een periode die samenvalt met de Internationale Viswedstrijd.

image002     image003

Info: www.fishthegambia.com
Website: www.visitthegambia.be

Flyer International Fishing Competition Gambia

Hier de flyer van deze International Fishing Competition Gambia “Sea & Rivercreek Boat” te Afrika:

International Fishing Competition Gambia "Sea & Rivercreek Boat" International Fishing Competition Gambia "Sea & Rivercreek Boat"

Gambia unieke Afrikaanse ervaring

Gambia, met als hoofdstad Banjul ligt aan de westkust van Afrika, op beide oevers van de Gambia-rivier en helemaal omsloten door buurland Senegal. Het mooiste kleine land van Afrika bekoort met prachtige stranden, grote natuurparken en veel couleur locale. Het is een voordelige en veilige reisbestemming, op iets minder dan zes uur vliegen van Brussel. Gambia is een unieke Afrikaanse ervaring !