Heropening Landgoedvisserij Someren: Vrijdag 29 april 2016 is Landgoedvisserij Someren in Brabant officieel heropend samen met de wethouders Gonnie van Bussel en Theo Maas. Samen met eigenaar Hendrik Swinkels van de gebroeders Swinkels, hebben zij een openingswoord gehouden waarin ze de toekomstplannen verwoorden en de samenwerking met de Gemeente aangeven voor de toekomst.

Fotografie: Rudy van Duijnhoven / Video: Chantal Hermkens

Video heropening Landgoedvisserij Someren

In deze video een impressie van de officiële heropening gesterkt door de uitzet van mooie grote regenboogforellen door de beide wethouders:

YouTube Bron: https://youtu.be/CfEWhabXSW4

Heropening Landgoedvisserij Someren

Karolien Goërtz doet namens Landgoedvisserij Someren het openingswoord van de heropening Landgoedvisserij Someren en heet de wethouders Gonnie van Bussel en Theo Maas van harte welkom. Ook de beide eigenaren de gebroeders Swinkels zijn aanwezig.

Heropening Landgoedvisserij Someren voorbereiding

In de afgelopen jaren hebben Ronnie van Bruchem en Karolien Goërtz Het Blank Water beheert en zijn daar op 1 december 2015 gestopt. Meteen deed zich de gelegenheid voor om de toenmalige “Heihorsten” te gaan beheren. De fam. Swinkels gaven aan dat ze al op 1 januari konden beginnen, maar eerst moest er nog wat aanpassingen worden gemaakt aan het contract. Na dat ook Kamer van Koophandel was geregeld was op 1 maart de Heropening Landgoedvisserij Someren een feit en gaven het prachtige complex de nieuwe naam “Landgoedvisserij Someren”.

Tevens hebben ze een nieuwe website online gebracht nml.: www.landgoedvisserijsomeren.nl en een nieuwe facebookpagina: https://www.facebook.com/landgoedvisserijsomeren/?fref=ts

Toekomstplannen Landgoedvisserij Someren

Ze hebben een geweldig locatie in de omgeving van de prachtige omgeving van de Peel in Someren die de slogan “Someren Natuurlijk” een extra dimensie geeft.

Een natuurlijke omgeving die vissers rust geeft en de kwaliteit van het water zal zorg dragen voor een goede vangst. Het water is er kraak helder en wij hebben er met de VIP-Vrienden van deforelvisser goed gevangen.

Nieuwe mogelijkheden

Ronnie van Bruchem en Karolien Goërtz zien veel mogelijkheden voor deze nieuwe lokatie. Ze denken hierbij aan groepsarrangementen en kampeer faciliteiten voor de toekomst. De aanleg van een mini-camping behoort tot de mogelijkheden.

Ook gaan ze samen met scholen en stichtingen mensen begeleiden die een beperking hebben. Om zo deze mensen een zinvolle dag-besteding te geven. Uiteraard wordt bij de mogelijkheden ook gedacht aan uitbreiding van de horeca. Ze zich inzetten op sociaal en maatschappelijk vlak en de jeugd erbij betrekken. Voor de invulling van mensen met een beperking gaan ze nog in gesprek met de gemeente om te kijken wat hier de mogelijkheden zijn. De voorzieningen zoals een toilet voor mensen met een beperking en de toegankelijkheid van het terrein voorzien hier al in. Ronnie en Karolien hopen er een succes van te maken. “Aan ons zal het niet liggen”, aldus Karolien!

Ronnie-bruchum-Karolien-GoertzNieuwe pachters van Landgoedvisserij Someren: Ronnie van Bruchem en Karolien Goërtz

Dhr. Swinkels

Na Karolien is het woord aan Hendrik Swinkels tijdens deze Heropening Landgoedvisserij Someren. Hij geeft aan dat Ronnie en Karolien meteen enthousiast waren over het terrein, maar tegelijkertijd ook realistische mensen zijn. Ze hebben diverse gesprekken gehad met de gebroeders Swinkels en zijn er diverse keren geweest. Hendrik vindt het fijn dat ze veel vrijwilligers en mensen hebben die hun willen helpen en tevens het terrein openstellen voor wandelaars en fietsers. Zo is iedereen er welkom en wordt Landgoedvisserij Someren, het gebied de Heihorsten en de gemeente Someren uitgedragen als een plek waar iedereen terecht kan. Hij wenst, ook namens zijn broer, Ronnie en Karolien een mooie en zonnige toekomst tegemoet!

Dhr-Swinkels-Heihorsten

Wethouder Gonnie van Bussel

Gonnie van Bussel voorziet een ontzettend mooi gebied dat aantrekkelijk is voor alle Somerse mensen maar ook mensen van buitenaf. Gonnie is blij met de leuke plannen en wil vanwege haar portefeuille “Participatie” graag de plannen van de gemeente koppelen aan die van Landgoedvisserij Someren. Ze voorziet een geweldig mooi voorbeeldbedrijf van hoe je die plannen aan elkaar kunt smeden. “Samen” is haar device; samen met familie, vrienden, de familie Swinkels en de gemeente. Magnifique!

Wethouder-Gonnie-van-Bussel

Het visbestand wordt vergroot

Uiteindelijk zetten de wethouders Gonnie en Theo de mooie grote regenboogforellen te water en is Landgoedvisserij Someren dan officieel heropend. De Heropening Landgoedvisserij Someren is een feit.

Het visbestand wordt vergroot

Ook ik wens Ronnie en Karolien heel veel succes toe. Met zo’n prachtig bedrijf en mooie toekomstplannen gaat dat ongetwijfeld lukken. Toi, toi!

Aanverwante artikelen:

• Landgoedvisserij Someren toplocatie forelvissen vliegvissen >>

• Vangstreportage Vliegvisvijvers Landgoedvisserij Someren >>

Chantal Hermkens; forelvis-expert!

Chantal Hermkens

Landgoedvisserij Someren Logo

Landgoedvisserij Someren, brabant
Dellerweg 30, 5712 GT Someren
Website: www.landgoedvisserijsomeren.nl
Email: info@landgoedvisserijsomeren.nl
Tel.: 06-51822131

@ Deforelvisser.com – fotografie: Rudy van Duijnhoven, video: Chantal Hermkens