Laatst had ik Henk van den Eijnden aan de telefoon. Henk heeft zich als een van de eerste rolstoelgebruikers opgegeven voor de visdag op 9 mei 2015. Ik had hem aan de lijn omdat er enige verwarring was opgetreden omtrent zijn viskarretje. Henk vroeg of de visdag ook voor hem bedoeld was. Wat is het geval, Henk zit al jaren in een rolstoel maar niet permanent.

Buddy_visser_met_beperking

Henk van den Eijnden samen aan het vissen met zijn Forelvisbuddy Sjef Dortmans bij Forellenvijver Bergeinde in Opoeteren Maaseik, België.

Henk: “Wel ga ik regelmatig vissen met mijn vismaatje die dan de nodige hand- en spandiensten doet om mij te kunnen laten vissen. Maar in de rolstoel vissen heb ik nog niet gedaan. Heb wel de nodige aanpassingen gemaakt om samen te kunnen vissen. Mijn viskarretje heb ik van het nodige voorzien zodat vissen goed gaat.

Beperking_aangepaste_viskar

Mijn vraag is nu; “kom ik ook voor deze visdag in aanmerking?”

Lees hier het antwoord >>

 

Logo_forelvisbuddies

Forelvisbuddies.nl

Chantal Hermkens