Verslag laatste koppelwedstrijd De Woldstek, Ruinerwold. Vrijdag 26 augustus was de laatste koppelwedstrijd van 2016 bij Forellenvisvijvers & minicamping De Woldstek in Ruinerwold, Drenthe. We hebben een prachtige avond met mooi weer. De forelvissers hebben na de loting hun plaats aan de vijver ingenomen. 

Hendrik Hamstra & Ben van der Meer beste koppel forelvissen

Start koppelwedstrijd

Het startsein wordt gegeven en de wedstrijd is van start gegaan. De eerste forel wordt gevangen door Jan Haspers, Tiesse Blei van als 2e en Willem Wassenaar weet als 3e een forel te vangen. Er wordt deze ronde leuk gevangen, ondanks de warmte van afgelopen week.

Willem vangt ook zijn 2e forel in deze ronde en ook Hendrik Hamstra vangt zijn eerste forel. Martin vangt er nog net eentje voor het fluitsignaal, maar Charlie heeft helaas pech en heeft beet na het fluitsignaal tijdens het binnenhalen, deze telt dus niet mee.

De tweede rond is van start gegaan en net als voorgaande wedstrijden is dit ook een mindere ronde met af en toe een gevangen forel. Joost vangt een forel en wacht even met binnenhalen voor wederom een leuke foto (zoals we gewend zijn van Joost)

De derde ronde wordt er weer wat beter gevangen, Franklin en Rob  vangen als eerste deze ronde. Eddie begint ook los te komen,  gelijk als zijn koppelmaat Jacob.

Na de 3e ronde even een kleine pauze van 35 minuten voor de innerlijke mens en dan no 3 ronden te gaan.

KOP_0051

Pauze koppelwedstrijd De Woldstek

En daar gaan ze weer (4e ronde). Tiesse vangt er al meteen eentje. Onze fotograaf heeft inmiddels haar eten ook op en begint aan haar fotosessie rond de vijver. Onze vrouwelijke deelneemster Tina vangt ook eindelijk haar eerste forel en is er helemaal blij mee. (vijver 4 ligt haar toch beter!) Wilfried vangt een forel, maar helaas is hij hem ook weer kwijt. Margriet vraag waar hij de forel zo snel heeft gelaten (als grapje), waarop Luca aan vijver 3 antwoord met: aan mijn hengel!

Ronde 5 is net als ronde 2 weer wat minder. Marcel en Harry weten de eerste forellen te vangen.

En de laatste ronde is van start gegaan, Eddie weet er nog een paar binnen te halen. Er wordt goed gevangen deze laatste ronde.

laatste koppelwedstrijd van 2016 bij Forellenvisvijvers & minicamping De Woldstek in Ruinerwold

Uitslag koppelwedstrijd De Woldstek

Het is dus weer spannend tot het eind. Wie hebben de meeste forellen gevangen? Wat gaat er veranderen in het tussenklassement? We zullen het zo weten…

Het was ook deze keer weer heel gezellig.

Uitslag koppelwedstrijd De Woldstek

Fotoimpressie Koppelwedstrijd bij de Woldstek

Bekijk hier een impressie van de Koppelwedstrijd bij de Woldstek:

Eindsprint wedstrijd op zondagmiddag 18 september

Tot de Eindsprint wedstrijd op zondagmiddag 18 september, dan zullen we ook weten wie er kampioen 2016 is! Kijk hier hoe je kunt aanmelden aan deze Eindsprint wedstrijd >>

Conny Bouwman

Margriet Hilbrink