Goede doel vissen Peuterfonds Vissen bij de Zuilen op 29 juli 2017. Dit jaar organiseert Vissen bij de Zuilen voor het eerst het goede doel vissen. Ze hebben gekozen voor het Peuterfonds. Het goede doel vissen zal plaats vinden op zondag 29 juli van 14:00 tot 18:00 uur in Hillegom.

Goede doel vissen Peuterfonds Vissen bij de Zuilen op 29 juli 2017

Goede doel vissen Peuterfonds Vissen bij de Zuilen op 29 juli 2017

Het Peuterfonds is een stichting die sportvis evenementen organiseert voor kinderen met een beperking. In september 2014 kwam het Peuterfonds met een groep kinderen van VSO Het Duin en SO De Duinpieper uit Noordwijk bij ons vissen. De kinderen hadden de dag van hun leven. Zie hier het foto verslag op de website van het Peuterfonds: www.peuterfonds.nl/evenementen/de-zuilen/.

Gehele omzet van de middagsessie wordt gedoneerd aan het Peuterfonds

De gehele omzet van de middagsessie (14:00 tot 18:00) wordt gedoneerd aan het Peuterfonds, dus kom vissen en steun deze fantastische stichting!
We hopen dat we een mooi bedrag voor de stichting bij elkaar kunnen brengen zodat ze nog meer mooie evenementen kunnen organiseren,

Meer informatie over het Peuterfonds kunt u vinden op de website van de stichting: www.peuterfonds.nl

Tot ziens op de 29e bij Vissen bij de Zuilen!

Fotoverslag Het Peuterfonds op 20 September 2014 bij De Zuilen

Forelvisvijvers De Zuilen in Hillegom vormde het prachtige decor voor alweer een zeer geslaagde PeuterFonds-dag. De kinderen van VSO Het Duin en SO De Duinpieper uit Noordwijk beleefden de sportvisdag van hun leven aan de hand van de vele PeuterFonds-vrijwilligers. Een unieke dag, lees snel verder voor een uitgebreid fotoverslag!

Fotoverslag Het Peuterfonds op 20 September 2014 bij De Zuilen

Met de allergrootste limousine van Nederland van ALIMO werden de kids in stijl opgehaald. Hoe vaak maak je het mee om in een auto te zitten met daarin een heuse discotheek?

Begon de dag enigzins grauw, gelukkig brak al snel de zon door en werd er goed gevangen. Ieder kind wist één of meer forellen te vangen. Geniet mee van de foto’s.

Lokatie goede doel vissen:

Vissen bij de Zuilen
Zandlaan 18
2181HS Hillegom
Tel.: 023-5849991 / 06-26040101
Internet: vissenbijdezuilen.nl/
Email:: vissen@de-zuilen.nl
Email:: info@vissenbijdezuilen.nl