Ingezonden foto’s augustus 2011

Hier een greep uit de ingezonden foto van de maand augustus:

Ingezonden foto Forellen visvijver “De boshoek”

Hallo Chantal,
Deze foto stond 23/8 in de telegraaf. Helaas stond er niet bij dat deze in de Boshoek is genomen. Kun jij hier iets mee?
Mvg Mark

Nou Mark, een erg leuke foto en heb deze daarom ook in deze ingezonden foto’s geplaatst. Zo weet iedereen dat hij bij de Boskoek is opgenomen!

Forelvisbeurs bij de Berenkuil groot succes!

De forelvisbeurs bij de Berenkuil was een groot succes! Bekijk de nieuwe fotogalerij. Het was super weer en tevens Berengezellig. Een groot voordeel van deze beurs was dat iedereen, als ze iets leuks zagen, ze het ook meteen konden kopen en dat werd dan ook massaal gedaan. Hengels, dobbers, loodjes, molens, zonnebrillen en nog veel meer.
Lees verder >>

• Hierbij hier een impressie van de zeer geslaagde dag:

Vis avonturen Oostvoorne: VIS ON!

15 mei eindelijk was het dan zover; vliegvissen met leuke groep van 5 vliegvisvrienden.
Van links naar rechts Wilbert, Theo, Sander, Marcel en Cees.
De dag begint vroeg 05:00 uur gaat de wekker af, we verzamelen ons bij een benzinestation op de A27, waar we nog een kop koffie nemen en dan echt op weg naar Oostvoorne. Na ongeveer 1,5 uur rijden komen we om 8:00 uur aan bij de duikschool te Oostvoorne. Te laat achteraf, 2 uur eerder was beter geweest. Eenmaal aangekomen vielen de monden van Cees Wilbert en Sander open van verbazing. “Wow, wat is het hier groot”, zegt Sander. Lees verder >>

• Fotoverslag van de dag.

Leuke verhalen ! Uit oog uit t hart …

De stukjes die onder deze rubriek gepubliceerd worden zijn in de regel licht verteerbaar. Toch sprak ik kortgeleden een visvriend van ons die dat wel mooi vond maar dat er te weinig aandacht wordt besteed aan hen die nog zo graag mee willen doen doch simpelweg niet kunnen. Ik moest plots denken aan de campagne van “SIRE” , Ik ben er nog. Dat was een aantal maanden geleden. Toen waagde ik een poging de aandacht daarop te richten. Dat stukje is niet gepubliceerd omdat sprake zou kunnen zijn van personificatie en/of het in algemene zin niet geschikt zou zijn op deze site zoiets aan de orde te stellen.
Lees verder >>

• Foto van Joop van Kasteren. Waar zijn de “maatjes”van voorheen? De Willems, Bennen, Henken, Jannen enz. enz. Vergeet ze niet!

Visvakanties; Voorspelbaarheid………

Op de camping hing een beetje bijzondere stemming. Men zegt weleens er staat iets te gebeuren of dit is de stilte voor een storm. Heel in de verte zat wel een geweldige zwarte lucht doch die kwam niet dichterbij. Dhr. H. wist het niet. Eigenlijk wilde hij nog graag even gaan vissen na het avondeten. Maar die bui, die rare dreigende lucht.
Lees verder >>

Ook deze Luna ging met Opa forel vissen

Onlangs las ik in de rubriek verhalen het verhaal van Luna die met haar grootvader was gaan forelvissen. Het begin was erg technisch. Opa is zo het lijkt een ware kenner die weet wat hij moet doen. De ervaring van de kleindochter is natuurlijk prachtig. Fijn zou ik zeggen. Maar…….het kan natuurlijk ook anders uitpakken.
Deze Opa wilde gaan vissen in de Berenkuil. Oma en hij hadden die dag toevallig hun kleindochter Luna op bezoek.
Lees verder >>

Volgende week volgt ook een overzicht van de ingezonden foto’s van de maand september.

© Tekst / Fotografie Chantal Hermkens / Redactie deforelvisser.com
Geplaatst op: 28 oktober 2011 @ 04:40

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *