NK Vliegvissen op Forel 2015; Nog nooit was de strijd zo spannend als dit jaar!

_NK_Vliegvissen_2015_titel

Wat was het vreselijk spannend op zaterdag 17 oktober tijdens de finale van het NK Vliegvissen op Forel 2015. De laatste ronde moest de beslissing brengen en het werd een echte titanenstrijd tussen Herman Huzemeier namens Vissen bij de Zuilen en Robert Sapulette namens de Visdorado de Kool.

NK_spannend

Ze vingen hun forellen om en om en Herman haakte zelfs nog een zalmforel. Uiteindelijk hadden ze allebei een gelijk aantal forellen namelijk 23 gehaakt, maar bleek Herman net iets minder punten te hebben dan Robert. Jeroen Westerveld haakte die dag de meeste forellen, net een meer dan Herman en Robert, maar eindigde op punten op de derde plaats. Onderaan dit bericht kun je de volledige uitslag bekijken.

Herman_Huzemeier

Een impressie van de titanenstrijd tussen Herman en Robert:

De dag was perfect georganiseerd in samenwerking Mark Dereij van Forellenvisvijvers “De Forel” in Bergharen. Er werd veel meer gehaakt dan er vis was uitgezet. De  NVVF en wedstrijdcommissie onder leiding van Hendrik Hamstra en Rob Tjin hadden de organisatie perfect geregeld en ook de innerlijke mens kwam niks tekort; lekkere lunchpakketten en bbq-hapjes en een Schrobbelèr mocht natuurlijk ook niet ontbreken.

IMG_5295IMG_5211a IMG_5211b IMG_5211c IMG_5211d IMG_5211eIMG_5169

Foto-impressie van de finaledag van het NK Vliegvissen op Forel 2015:

De prijzentafel van het NK Vliegvissen op Forel 2015:

De prijsuitreiking voor de Teams:

De prijsuitreiking voor individueel:

De winnaars van het NK Vliegvissen op Forel 2015:

Winnaars_123

Uitslag NK Vliegvissen op Forel 2015:

_NK_Vliegvissen_2015_teams _NK_Vliegvissen_2015_indivi

Bedankt allemaal, ik heb ervan genoten. Ik hoop jullie ook? Op naar volgend jaar. Misschien ben ik er dan ook bij. Je weet maar nooit 🙂

Chantal Hermkens

© Tekst & Fotografie: Chantal Hermkens – Deforelvisser