Iedereen kan forel roken in de Rookpan

Hoe bereidt u een forel? U kunt de forel bakken, op de barbecue leggen of roken in een rookton. Maar wat als u al genoeg hebt van gebakken forel, als het te slecht weer is voor een barbecue of als u geen rookton heeft? De Nordic Rookpan is een ideale en betaalbare manier om uw forel te bereiden op uw fornuis, binnenshuis met de rooksmaak die u normaal gesproken alleen krijgt met een rookton of rookoven.
Een heerlijke, malse forel met houtsnippers bereid, zonder teveel gedoe!

In de Nordic Rookpan doet u wat houtsnippers, in de lekbak kunt u wat wijn of water gieten (dit hoeft niet als u de forel droog gaat roken), op het rooster plaatst u de schoongemaakte forel, vervolgens het deksel erop, het fornuis aanmaken en wachten totdat de temperatuurmeter 100 C* aangeeft. De forel blijft ongeveer 15 minuten op deze temperatuur in een dichte pan. Na circa 15 minuten heeft u een heerlijke gerookte en malse forel! Alle vissappen blijven in de vis doordat hij als het ware gestoomd wordt in de pan. U hoeft de vis van tevoren alleen een beetje te bestrooien met zout en peper. De houtsnippers en eventueel wijn geven de vis een sappige en smaakvol aroma. In combinatie met gebakken aardappeltjes en Hollandse groente naar keuze heeft u een heerlijke maaltijd binnen een half uur bereid.


Bent u geïnteresseerd in de Nordic Rookpan en zou u graag
uw forel of andere vis willen bereiden in deze pan,
dan heeft rookpan.nl voor u een unieke aanbieding!

De eerste 20 bestellers van deze pan ontvangen 10% korting!

Dit kunt u verzilveren door naar de website http://www.rookpan.nl te gaan
en bij de bestelling de kortingscode NVVF in te voeren.

Op de website www.rookpan.nl kunt u ook een kijkje nemen in de pan. U vindt daar ook een gebruikersinstructie, een uitpakfilmpje en reacties van personen die de rookpan eerder hebben aangeschaft en hebben gerookt. Bekijk hier de video’s >> Binnenkort zullen ook de reacties geplaatst worden van een aantal redactieleden van deforelvisser.nl die de forel in de rookpan zullen gaan testen.

rookpan.nl is erg benieuwd naar uw ervaring met de Rookpan en wensen u veel kook- en rookplezier!

Rookpan uitgetest: Conclusie: Super pan! >>
Extra vragen over uittesten van rookpan door Alfons >>
Roken van forel in Nordic Rookpan getest door Hendrik >>

Rookpan.nl
Den Haag, Nederland
Telefoon: +31 (0)70 331 0736
Email: info@rookpan.nl
Website: www.rookpan.nl

© Tekst: Shalini Thakoersingh / Fotografie: Wouter Coomans / rookpan.nl
Geplaatst op: 18 september 2011 @ 04:55

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *