Hengelsport Hennie Kruidenier, Haaksbergen

De ontwikkelingen binnen de forel-hengelsport blijven reuze interessant. Steeds meer snufjes zie je langs de waterkant opduiken zoals het vissen met glasgewichten, glazen rammelaars en speciale vislijnen die praktische onzichtbaar zijn voor de forel. Zelfs foreldeeg waar feromonen in zijn verwerkt. Je kunt het zo gek niet bedenken en Hengelsport Hennie Kruidenier heeft het dan ook in zijn assortiment.

Men ziet allerlei nieuwe vis-technieken ontstaan, die voor Nederland tot voor kort vrij onbekend waren. Denk maar aan het Tremarella-vissen dit is de manier waarop de Italiaanse forelvissers op de vijvers hun forellen vangen. Als er één land is waar ze forelvissen tot een kunst hebben verheven, dan is het zeker Italië wel. Met hengels van tussen de 380 & 420 staan ze langs de kant, als het ware heen en weer te zwiepen en de ene na de andere forel wordt in rap tempo gevangen. Zo krijgen we op de redactie van de forelvisser.nl een hoop vragen over allerlei nieuwe snufjes, hengels, aas en ga maar zo door. Maar voornamelijk de vraag waar kan ik dit kopen?

Hiervoor zijn wij, speciaal voor de bezoekers van onze website, op bezoek geweest bij Paul Keizer van Hengelsport Hennie Kruidenenier. Ook geeft het Shimano Trout Team demonstratie door het hele land en ook zij introduceerden nieuwe technieken, zoals; het Super Sensitive vissen met ultra lichte spin-hengels en natuurlijk het vissen met de Tremarella-hengels van Shimano. Denk maar aan de demo-dagen van Hengelsport Raven en bij Forellenvijvers De Kool en ’t Mun, waarbij deze technieken gedemonstreerd werden. Maar niet te vergeten de TFT uit Duitsland. Zij hebben ook een mooie collectie glas en toebehoren. Dit soort ondernemingen zijn juist goed voor de forelvisserij, want het houdt de forelvisserij spannend. Deze mannen zijn de motor voor de forelsport maar ook voor ons als ondernemers bied het ons de kans om juist dat beetje extra voor de forelvisser aan te bieden.

Van Trigger tot de TFT collectie Paul heeft het allemaal in zijn winkel. Zoek je Tremarella-hengels of een Ultra-Licht-hengel, dan ben je hier bij het juiste adres. Zij nemen de tijd voor hun klanten en geven jou een goed advies.

Ook voor vragen over de bombarda’s bent u bij hun op het juiste adres. Paul laat ons zien dat de tekst op de bombarda in het Nederlands is. Zo kan je moeiteloos lezen wat het werpgewicht is en op wat voor een diepte deze gevist kan worden. Alle top merken hebben ze in huis zoals; Shimano , Berkley , TFT, Exori en nog veel meer …

Voor meer informatie kunt je ook op de web-winkel kijken:
www.hengelsport-kruidenier.com of kom voor persoonlijk advies gezellig een keer langs.
De koffie staat voor je klaar.

© Rob Hens / Redactie deforelvisser.com
Geplaatst op: 17 maart 2011 @ 09:30

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *