Obama; Ga toch lekker forelvissen man!

Je zou toch zeggen dat The president of The United States het druk genoeg heeft, maar nee hoor, hij heeft zelfs nog tijd over om te gaan vliegvissen op forel. Het is al even geleden toen deze foto’s gemaakt zijn, maar ik kwam ze een paar dagen geleden pas tegen en misschien hebben jullie ze ook nog niet gezien.

In augustus 2009 is hij voor de eerste keer gaan vliegvissen met een gids in de East Gallatin River (net buiten Bozeman, Montana).

Vliegvissen is zeker niet gemakkelijk als je het voor de eerste keer uitprobeert, dat weet ik uit ervaring, maar hij schijnt er meteen erg goed in te zijn. Of hij er ook daadwerkelijk gevangen heeft is mij niet helemaal duidelijk. Sommige bronnen zeggen dat Obama die dag maar liefst zes forellen wist te haken, andere zeggen dat hij er geen had gevangen. De vreugde is er echter niet minder op, zo te zien aan de foto’s.

Of hij daarna nog vaker is gaan vliegvissen is mij niet bekend. Het zou hem in ieder geval wel goed doen naast al die stress die z’n werk met zich mee brengt. Mocht hij een keer naar Nederland komen, dan is hij van harte welkom op onze visvijvers. Dan mag hij van mij gerust een middagje gratis komen vissen bij Forellenvijver Heioord in Neeritter!

So dear mister Barack Obama, you are very much welcome to Troutfarm Heioord in Neeritter.
Just call: 0031 – 475-566609

You don’t need to bring any equipment.
There are plenty of rots and baits available and you will definitively catch loods of trout and salmon!!
Next saterday, the 28th op May, we will open our brandnew flyfishing pond and will be finally ready for fishing on trout and salmon.
Click here for more info >>

P.s. Aangezien de amerikanen alles in de gaten houden, moeten ze dit bericht toch ook lezen, of niet? LOL

A.s. zaterdag op 28 mei zal onze gloednieuwe vliegvisvijver en forellenvisvijver voor het eerst in gebruik genomen worden en kan er gevist worden op forel en zalmforel.

Iedereen is uiteraard van harte welkom op onze nieuwe vliegvis- en forelvijver!
Bekijk hier het hele verhaal met foto’s en video’s over de uitbreiding van Forellenvijver Heioord >>


Tot ziens bij Forellenvijver Heioord

Rutjensstraat 6
6015 RE Neeritter (Nabij Itteroort)
Tel.: +31 475 – 566609

Internet: www.heioord.com
Email: info@heioord.com

© Tekst / Fotografie Heioord Chantal Hermkens / Redactie deforelvisser.com
Geplaatst op: 24 mei 2011 @ 00:01

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *