Leuke forelvis mopjes

Een paar leuke mopjes;

Twee mannen zijn aan het vissen. Ineens komt er tussen het gras een slang aangekropen en kruipt bij de ene in de broekspijp en bijt hem zijn snikkel.
“Aaauw,” roept hij, “er heeft een slang in mijn snikkel gebeten.” De andere rent naar een dokter en vertelt het verhaal. Zegt de dokter, “Zo snel mogelijk terug en uitzuigen anders is je maat morgen dood.”
Als hij terug komt roept zijn maat: “En wat zei de dokter?” ,,Dat je morgen dood bent!”

Er zit een man aan de waterkant met links een emmertje met wormen, en rechts ligt een hamer. Er komt een andere man langs die vraagt wat hij aan het doen is. “Ik ben aan het vissen,” zegt de man. “Hoe doe je dat dan?” vraagt de ander. “Voor een tientje wil ik het wel vertellen,” zegt de man. De ander betaalt een tientje. “Nou,” zegt de man, “ik gooi een worm in het water, en zodra er een vis naar hapt, geef ik hem een klap met mijn hamer.” “En, vang je nog wat?” vraagt de ander. “Ja,” zegt de man, “een tientje of zes.

Drie monniken zijn aan het vissen. De eerste zegt: “Ik geloof in God.” en hij doet een stap naar voren en blijft op het water staan. De tweede doet hetzelfde en blijft ook staan. De derde denkt: ‘Hoe kan dat nou? Dat probeer ik ook!’ En de derde doet ook een stap naar voren en… valt in het water. Zegt de eerste tegen de tweede: “Het geloof heeft hij wel, maar waar de paaltjes staan dat weet hij niet !

© Alfons de Meijer / Redactie deforelvisser.com
Geplaatst op: 27 december 2010 @ 13:51

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *