Trigger X forellendeeg

Shimano Trigger X  forellendeeg
Eindelijk is het zo ver! Shimano geeft hun nieuwste producten vrij op het gebied van forel vissen. Trigger X forellendeeg is dan ook de nieuwe sensatie binnen de forelvisserij.

Al veel forelvissers hebben over Trigger X gehoord en vele hebben het live mee kunnnen maken op de demostraties van het Shimano Trout Team. Trigger X forellendeeg is verrijkt met een speciale feromonen formule. Ultrabite is er met succes in geslaagd de natuurlijke feromonen die bij verschillende vissoorten aanzetten tot eten…. Feromonen zijn hormonen die de chemische factor zijn die doen aanzetten tot… Angst, Sex, Slapen en onder andere Eten. Is er eenmaal aangezet tot eten, dan kunnen aminozuren nog een extra aanzet zijn tot meer eten. Echter zonder feromonen zal er geen eetlust zijn. De Trigger X forellendeeg word in de tweede week juli in de winkels en forelvijvers geintroduceert, dus wees er snel bij.

TriggerX in 7 kleuren

Trigger X komt met een rangé van 7 kleuren. Dit zijn de belangrijkste kleuren die men voor het forelvissen nodig heb. De glitters zitten er natuurlijk ook in deze zijn qau kleur speciaal afgestemd op het foreldeeg. De kleur zwart met groene glitters bijvoorbeeld, blijkt op zonnige dagen in helderwater echt een killer te wezen. Zelfs de meest schuwe forel kan zo worden verleid.

Trigger X forellendeeg

Hou deze website in de gaten, want het Shimano Trout Team geeft tips over de verschillende technieken, bijvoorbeeld hoe men Trigger X forellendeeg het beste kan gebruiken.

© Tekst / fotografie: Redactie deforelvisser.com

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *