Forellenvijvers Schutskooi Oijen klaar voor de toekomst; Met een splinternieuw paviljoen is forellenvijvers De Schutskooi in Oijen nu helemaal klaar voor de toekomst.

Forellenvijvers Schutskooi Oijen klaar voor de toekomst

Uitbreidingsplannen Schutskooi Oijen

Zo’n vier weken geleden, net voor het nieuwe seizoen, is het nieuwe paviljoen in gebruik genomen bij Forellenvijvers Schutskooi Oijen. De weken daarvoor is er nog hard gewerkt om alles af en in orde te krijgen. Nadat vorig jaar de nieuwe mix-vijver in gebruik is genomen, is nu deze nieuwbouw het voorlopige sluitstuk van de geplande uitbreidingsplannen.

Schutskooi Oijen klaar voor de toekomst

Een fraai gebouw bij Schutskooi Oijen

Het paviljoen is gesitueerd in het midden, rechts van het totale complex, mooi tussen de vijvers 1 en 3. Het staat iets hoger zodat men een schitterend overzicht heeft over alle vijvers. Het is een fraai gebouw geworden met grote ramen. Zo heeft men van binnenuit een goed uitzicht. Verder is er een mooie bar gecreëerd, een lounge hoek met een soort stamtafel en verschillende zitjes. Het voelt warm en gezellig aan. Ook de toiletruimte ziet er schitterend uit en is van alle moderne faciliteiten voorzien. De toiletten zijn zowel van binnen als van buiten uit bereikbaar.

Schutskooi-Oijen-klaar-voor-de-toekomst2

Enorm terras bij Schutskooi Oijen

Via twee openslaande deuren komt men op een enorm terras. Dit is gemaakt van natuursteen tegels wat een geweldige uitstaling geeft. Zodra het weer het toelaat is het hier buiten goed toeven en kan men onder het genot van een drankje de forelvissers gade slaan.

Enorm terras bij Schutskooi Oijen

Spic en Span

Het gehele complex ligt er overigens Spic en Span bij. De nieuwe aanplant begint op te komen en rondom vijver 3 zijn op korte afstand van elkaar matten gelegd zodat je schoon kunt staan. Alle paden zijn vernieuwd en voorzien van steentjes. Ook zijn er nieuwe schuilhokjes geplaatst. Overal staan vuilnisbakken en alles ligt er picobello bij. Menig forelvijver in Nederland kan hier een voorbeeld aan nemen.

Forellenvijvers Schutskooi Oijen spic en span

Schutskooi Oijen is Trots

De familie Brands kan trots zijn op wat ze de afgelopen tijd hebben gerealiseerd. Het is nu aan de vissers om gebruik te maken van deze prachtige accommodatie. Er wordt nog nagedacht om eventueel een officiële opening van het paviljoen te plannen, wellicht met een ludieke actie.

Ten tijden van mijn bezoek was het lekker druk en er werd goed gevangen. Ikzelf heb ook nog anderhalf uur de hengel gehanteerd en wist 2 zalmen en 3 forellen te vangen op vijver 3. Mooie sterke vis waar je prachtige sport aan beleefd. Forellenvijvers De Schutskooi in Oijen is met zijn nieuwe faciliteiten echt een aanrader voor zowel visser als niet-visser.

Bekijk hier een impressie Forellenvijvers Schutskooi Oijen:

_Nol_van_Zoest

NOL van Zoest (VIP van deforelvisser.com)

Forellenvijvers de Schutskooi
Meer info over Forellenvijvers de Schutskooi >>

Grotestraat 8
5394 LG Oijen
Tel.: 0412492463
Internet: www.forellenvijversdeschutskooi.nl/
Email: info@cafezaaldeschutskooi.nl