Fly Happening; Zaterdag 26 en zondag 27 november 2016 organiseert de Federatie van Vlaamse Vliegvissers hun 14de Fly Happening.

Fly Happening 2016

Een van grootste internationale vliegvisbeurzen in België

De Gemeentehallen, Mechelbaan 604 in Putte (in de buurt van Mechelen), 10.000 vierkante meter groot, huisvesten er één van de grootste internationale vliegvisbeurzen in België.

Met standhouders, winkeliers, groothandels, infostands, hengelsportbladen, federaties, reisorganisaties, master casters, vliegbinders, antiquariaat, coryfeeën en doorlopende demonstraties uit o.a. Nederland, Tsjechië, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Zwitserland, België, Zweden, Polen, Groot-Brittannië, Slovenië, Noorwegen, enz.

Komt u ook naar de Fly Happening?

Kopen kan bij de tientallen binnen en buitenlandse stands met ook een uitgebreide keuze aan boeken, art gallery en visreisaanbiedingen. Entree € 5,00 (- 16 gratis), parking gratis, openingsuren van 10:00 tot 18:00 uur.

Bij het uitsturen van dit persbericht waren de onderhandelingen nog volop bezig met speciale gasten, nationale en internationale vliegbinders die deze Fly Happening gaan opluisteren. Voor de laatste stand van zaken www.flyhappening.be (inschrijvingen zijn nog volop aan de gang en website wordt binnenkort bijgewerkt … )

Fly Happening - grootste internationale vliegvisbeurs België

Extra info Fly Happening

Fly Happening is naast een van de grootste vliegvisbeurzen in België ook een plaats om collega-vliegvissers te ontmoeten in een ontspannen sfeer. Het is een tweejaarlijks vliegvisfeest van de Federatie Vlaamse Vliegvissers.

  • U vindt er een ruim aanbod aan alles wat belangrijk is voor de vliegvisser. Er zijn winkeliers en groothandels waar je nieuwe hengels bindmaterialen etc kunt bekijken en testen.
  • Informatie over vliegvis-bestemmingen in binnen- en buitenland in Infostands over reizen, riviervissen, reservoirvissen en zoutwatervissen.
  • Er zijn castindemonstraties vliegbinden; Leerrijke demonstraties voor zowel de beginners als ervaren vliegvissers.
  • Voor jongeren onder 16 jaar is er gratis toegang
  • Deze vliegvisbeurs wordt mede mogelijk gemaakt door de inspanning van vele vrijwilligers die er samen weer een vliegvis-spektakel van gaan maken!

Locatie

Adres: De Gemeentehallen, Mechelbaan 604, 2580 Putte, België

De Gemeentehallen, Mechelbaan 604, 2580 Putte, België

Contact Fly Happening

Leyzen
Eeuwfeestlaan 229
2500 Lier
België
Tel: +32(0)3/480 60 38
E-mail: ronald.leyzen@telenet.be
Website: www.vliegvissen.be